Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

7060 Türk Telekom nedir?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 7060 Türk Telekom nedir?

Arayana Dinlet servisini kapatmak istiyorsanız aboneliğinizi iptal etmeniz de oldukça kolaydır. Bunun için Kapat yazıp 7060 numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bunun yanında 7060 numarasını arayıp menüden 9'u tuşlayarak aboneliğinizi kapatabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Türk Telekom 7060 Servisi nedir?

Sevdikleriniz aradığında çalan Arayana Dinleti geçici olarak kapatmak için; KAPAT yazıp 7060'a ücretsiz gönderebilirsiniz. 7060 Arayana Dinlet Sesli Yanıt Servisi'ni arayarak ana menüden 9'u tuşlayabilirsiniz. Aboneliğinizi geçici olarak kapalı tuttuğunuz süre içerisinde ücretlendirilmeye devam edersiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: takvim.com.tr

7060 sms nedir?

Seçtiğiniz Arayana Dinletin SMS kodunu yazıp ücretsiz 7060'a SMS gönderebilirsiniz. 7060 Arayana Dinlet Sesli Yanıt Servisi'ni arayabilirsiniz. arayanadinlet.com adresine giriş yaparak istediğiniz Arayana Dinleti alabilir ve kişiye, saate veya günlere özel tanımlamalar yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberler.com

7060 kime ait?

7060 arayana dinlet servisi olarak bilinen bir telefon numarasıdır. Pek çok kişinin karşılaşmış olabileceği bu numara Vodafone şirketine ait bir telefondur.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sabah.com.tr

SMS mesajı ne demek?

SMS (İngilizce: Short Message Service; Türkçe: Kısa Mesaj Hizmeti), cep telefonu aracılığı ile yazılan mesajın bir cep telefonundan diğer bir cep telefonuna gönderilmesi, mesajlaşması hizmetidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Hangi telefonlar vergisiz alınabilecek? İşte 9500 TL'ye telefon - bilgisayar kampanyasının detayları

İlgili 28 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Türk Telekom 7066 nedir?

ArayanıBil Plus servisine 6 aylık abone olarak Aylık 1 GB internet paketi kazanabilirsiniz​. Servise 6 aylık abonelik gerçekleştirmek için PLUS yazıp 7066'ya SMS gönderebilirsiniz. *ArayanıBil Plus servisi ile hediye GB kampanyasından her abone sadece bir kez faydalanabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Türk Telekom servis ücreti alıyor mu?

Menü içerisindeki tekil/sorgulamalı servisler 4 TL, abonelikli servisler ise 16 TL, 36 TL ve 42 TL'dir. Abonelikli servisler Türk Telekom mobil müşterilerine ilk 10 gün ücretsiz sunulmaktadır. Abonelikli servisler, iptal edilmediği sürece aylık ​olarak yenilenmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Türk Telekom Kim Arıyor?

11855 numarasını arayarak numaraya, isme ya da aynı anda isim ve şehre göre arama yapabilir, kişisel kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Türk Telekom kredi veriyor mu?

Üyenin borç limitleri dahilinde kullanabildiği, vadesi 36 aya kadar olan borçtur. Faiz oranları 1-12, 13-24 ve 24-36 aylık vadelere göre değişiklik gösterir. Her ay bankaların güncel durumuna bakılarak hesaplanan oranlar, web sitemizden duyurulur.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turktelekombys.com.tr

Beni kim aradı?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.turkcell.com.tr

Kim Arıyor üyelik?

KimArıyor ile meşgulken sizi arayan numaralar, ne zaman aradığı ve kaç kez aradığı cebinize SMS olarak gelir. Nasıl abone olabilirim? KIMARIYOR yazıp 2200'a göndererek veya Turkcell Uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden abone olabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.turkcell.com.tr

Türk Telekom en az kaç TL?

Türk Telekom'da da diğer operatörlerde olduğu gibi minimum yükleme limiti bulunuyor. Türk Telekom'da en az 30 TL yükleme yapabilirsin. 30 TL, 35 TL, 40 TL, 50 TL ve 100 TL yükleme yapabilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kizlarsoruyor.com

Türk Telekom numarasının kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

11855 numarasını arayarak numaraya ya da isme göre arama yapabilir, kişisel kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 11855'e SMS göndererek: İsme göre arama yaparken aralarında birer boşluk bırakarak ISIM SOYADI yazarak 11855'e SMS olarak gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turktelekom.com.tr

Türk Telekom 6000 nedir?

ARtık bildiğiniz gibi her yöne tarifelerde kalan dakikalarımızı dakika yazıp 6000 ' e göndererek öğrenebiliyoruz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: forum.donanimhaber.com

Türk Telekom 9696 nedir?

Ödemeli aranan kişinin konuşma paketinden dakika düşmez. ÖdemeliArama servisinden yararlanmak için aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Ödemeli aramak istediğiniz telefon numarasını 9696'ya SMS ile gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Içerik servis ücreti ne demek?

Cep faturalarınıza yansıyan "Yansıtılan İçerik Ücretleri"ni gördüğünüzde şaşırmayın. Faturalarınıza yansıyan bu ücret yeni bir ücret değil. Bu ücret telefonlarınızda yüklü olarak bulunan özel servis, haber abonelikleri ve oyunların ücretlerinin yeni adı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.facebook.com

Tanımadığım numara kime ait?

Operatörlerin bilinmeyen numaralar servisini kullanabilir, 11880'yi arayabilir veya mesajla bir kişinin telefon numarasını bulabilirsiniz. Vodafone abonesiyseniz 11842, Turkcell abonesiyseniz 11832, Türk Telekom abonesiyseniz 11855'e kısa mesaj göndererek isim soyad bilgisinden telefon no sorgulama yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: donanimhaber.com

Bilinmeyen bir numara nasıl bulunur?

11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyu​nca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi'nden online olarak yararlanmak için tıklayın. 11811 Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar servis numarasıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Hat sahibinin kim olduğunu öğrenme?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Türk Telekom 20 GB 45 TL nasıl yapılır?

PRIME AYRICALIK yazıp 5555'e SMS gönderin tüm ek hizmetlerimizden yararlanın. SMS ile gelen kodu Türk Telekom WiFi noktalarından internete bağlanıp açılan sayfadan aktive edebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turktelekomprime.com

Türk Telekom sıfır hat kaç TL?

Türk Telekom faturasız hat fiyatı, resmi bayilerde 390 TL ila 440 TL fiyat etiketi ile satışta.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tamindir.com

Türk Telekom 10 GB 35 TL nasıl yapılır?

​​​Aylık 10GB mobil internet 12 ay pakette kalma sözünüze 48 TL yerine ayda sadece 35 TL! Pakete kaydolmak için EKSTRA 10GB ​yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kurumsal.turktelekom.com.tr

Kim aramış ücreti ne kadar?

​Faturalı ve Hazır Kart'lı bireysel ve kurumsal aboneler için, Kim Aramış Ekstra Servisi vergiler dâhil ayda 8,50 TL'dir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.turkcell.com.tr

Arayan numarayı gösterme özelliği nasıl açılır Türk Telekom?

Telefon meşgulken arayanı görme özelliğinin yani çağrı bekletme ayarlarını açmanın yöntemi ise oldukça basittir. Telefon üzerinden *43# tuşlarına bastıktan sonra arama tuşuna basmanız yeterlidir. Hemen aşağıda çağrı bekletmeyi kapatma ve durumunu öğrenme de paylaşılmıştır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: gsmiletisim.com
Önceki makale
Evradım Virdim ne demek?
Sonraki makale
Yönetici masraflara katılır mı?

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT