Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

3618 SMS nedir?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 3618 SMS nedir?

Çift yönlü SMS (Interaktif SMS) : Balaban Yazılım'ın gelişmiş alt yapısı, ulusal GSM şebekeleri arasında metin (SMS) göndermek ve almak için olanak sağlar. Türkiye için 4 haneli Kısa Kod (Örnek:3618) veya Turkcell için 10 haneli sanal GSM numarası (Örnek: 053******** ) kullanılır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: balaban.ist

3618 nedir?

Interaktif SMS servisi Kısa Kod (4 haneli kod Örnek : 3618) veya Uzun Sanal GSM No (10 haneli GSM No : 53********) aracılığı ile verilmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: balaban.ist

Mobil SMS nedir?

SMS, Kısa Mesaj Hizmeti anlamına gelir. Mobil cihazlar arasında kısa metin mesajlarının alışverişine olanak tanıyan bir metin mesajlaşma hizmetidir. SMS mesajları genellikle maksimum 160 karakter uzunluğundadır ve çeşitli mobil ağlar üzerinden gönderilebilir ve alınabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aws.amazon.com

Yurt dışında SMS gelir mi?

Uluslararası dolaşımdayken bana gönderilen mesajlar için ücret ödeyecek miyim? Hayır. Hattınızı uluslararası dolaşımda (Roaming) kullanırken alacağınız SMS'ler için ücretlendirilmezsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

SMS bildirimi nedir?

SMS bildirim nedir? SMS bildirim hizmeti, banka kart kullanıcıları için yararlı olup, kart hakkındaki tüm bilgileri metin iletisi şeklinde müşteri telefonuna gönderir. SMS bildirim hizmeti, kart sahibinin ödemeler dahil, tüm gelir, cari bilanço ve ödeme işlemlerine anında erişmesine izin verir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ziraatbank.uz

Telefon SMS Alma ve Göndermeme Sorunu Çözümü

İlgili 35 soru bulundu

Soru cevap kısmı

4946 SMS nedir?

Ayrıca “WTS” yazıp 4946'ya ücretsiz mesaj göndererek SMS erişimini, iletilen e-postanın altındaki yönlendirme linkinden E-Posta erişimini kapatabilirsin. Erişim kapatma bildiriminin Watsons'a ulaşmasını müteakip 3 (üç) işgünü içerisinde elektronik ileti gönderimi durdurulacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: watsonscard.watsons.com.tr

3347 nedir?

RET Hakkı hizmetimiz ile :

Mevzuata uygun 3 operatörde çalışan abonenin gönderdiği mesajın ücretsiz olduğu servis numaramız 3347 dir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: rethakki.com

6738 SMS nedir?

Online İşlemler'den Bireysel İşlemler'e giriş yaparak, OPET Mobil Uygulaması'ndan, OPET Çağrı Merkezi'nden (444 6738 / 444 OPET), BAKİYE** yazıp bir boşluk bırakarak kart ya da cep telefonu numaranızı 6738'e göndererek öğrenebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: opet.com.tr

3525 SMS nedir?

Üye, istediği herhangi bir zamanda, sms listesinden çıkmak istemesi durumunda LCW yazıp 3525'e gönderebilir ve kolayca sms üyeliğinden çıkabilir veya Müşteri Hizmetlerini arayarak sms ve e-mail izinlerini kapattırabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: lcwaikiki.com

3172 SMS nedir?

Kablosuz güvenli internet erişimi bulunan noktalarda, misafir internet hizmetine bağlanıldığında kullanıcı; internete giriş şifresi için, cep telefonunun mesaj bölümüne internet bir boşluk bırakıp, 583 bir boşluk ve giriş için belirlediği şifreyi yazıp, 3172´ ye SMS ile gönderecek. (Ömek: frıternet 583 abc 123) Birkaç ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bursa.bel.tr

4454 SMS nedir?

Mobil - 4454

mobil yazıp 4454'e SMS atarak, ulaşacak SMS içerisindeki linkten cihazınıza uygun Yapı Kredi Mobil'i anında yükleyebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: yapikredi.com.tr

7276 SMS nedir?

Fırsatlar Dünyası'ndan şifrelerini alan abonelerin, fırsattan faydalanmak için VODAFONE yazıp bir boşluk bırakarak başında sıfır olmadan cep telefonu numaralarını yazıp bir boşluk bırakıp 8 haneli şifreyi yazarak 7276'ya SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

4402 SMS nedir?

Geçici şifrenizi, sırasıyla, “SIFRE”, kart numaranızın son 4 hanesini, doğum yerinizi ve kartınızın güvenlik kodunun ilk iki hanesini aralarında birer boşluk bırakarak SMS ile 4402'ye göndererek öğrenebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: isbank.com.tr

3280 SMS nedir?

Şifrenizi hemen oluşturmak için; SIFRE boşluk kendi belirlediğiniz 4 haneli şifre boşluk kartınızın son dört hanesini ve kartınızın arkasındaki son üç rakamı yazıp 3280'e SMS göndererek şifrenizi alabilir veya değiştirebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: denizbank.com

4607 SMS kime ait?

Trendyol'dan Gelen Mesajlar

Gün içinde defalarca mesaj geliyor. SMS iptali için 'TYR' yazıp '4607'ye mesaj atın' diyor. Mesaj atmama rağmen hala sürekli mesaj gelmeye devam ediyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sikayetvar.com

5724 SMS bedeli nedir?

Bankomat Para katılımınız kart bazlı değerlendirilecektir. 5724'e gönderilen kısa mesajlar tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vakifbank.com.tr

6662 SMS nedir?

Taraftar Kart servisinin ücreti 30 TL/aylık, 336 TL/yıllıktır. 6662 numarasına gönderilen her SMS Turkcell aboneleri için 0,50 TL, Türk Telekom aboneleri için 0,50 TL ve Vodafone aboneleri için 0,41 TL olarak ücretlendirilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: taraftarkart.fenerbahce.org

5555 SMS ne demek?

SMS yazıp 5555'e SMS göndererek, kalan internet kullanımını öğrenebilirsiniz. INTERNET yazıp 5555'e SMS göndererek, kalan internet kullanımını öğrenebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 5555'e SMS göndererek kalan konuşma,SMS ve internet kullanımlarınızı toplu olarak da öğrenebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turktelekom.com.tr

5522 SMS nedir?

o Hattınız bulmanız ve güvenliğinden emin olmanız durumunda, Paycell Uygulaması'nı kullanarak, AC yazıp 5522'ye SMS göndererek ya da Çağrı merkezimizi 0850 622 60 60 numaralı telefondan arayarak mobil ödemeye açtırabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: paycell.com.tr

2848 SMS nedir?

Kredi kartımı internet alışverişlerine açma /kapama nasıl yapabilirim? Kartlarınızı ONAY (bosluk) INTERNET (bosluk) kartinizin son 4 hanesini yazip 2848'e SMS göndererek, İnternet / Mobil Şube Kart Ayarları menüsünden veya Çağrı Merkezi aracılığı ile internet harcamalarına açabilir/kapatabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kuveytturk.com.tr

2442 SMS nedir?

2442 SMS Hesap Hizmeti ile katılım fonu hesabınızda ne kadar para kaldığını öğrenebilirsiniz. Sorgulama yapmak için "HESAP" boşluk "Müşteri No. -Ek No." yazarak 2442'ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır (Örnek: HESAP 1234567-1).

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkiyefinans.com.tr

4425 SMS kime ait?

Mağazalarımızdan Fibabanka ve Akbank kredisiyle alışveriş yapabilirsiniz. Fibabanka için VATAN boşluk TC Kimlik numaranızı 3422'ye, Akbank için VATAN boşluk TC Kimlik numaranızı 4425'e SMS olarak gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vatanbilgisayar.com

3340 SMS nereye ait?

Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi 444 0 333'ü arayarak. Ek kartlarınız ve banka kartlarınız da dahil olmak üzere tüm Garanti BBVA kartlarınız için TERCIH yazıp 3340'a gönderebilirsiniz. Tek bir Paracard'ınız için onay vermek isterseniz AÇIK yazıp kart son 6 haneyi 3340'a gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: garantibbva.com.tr

4946 nedir?

Üye, onay verdikten sonra Watsons Club üyeliği devam etmekle birlikte herhangi bir gerekçe göstermeksizin kendisine ticari elektronik ileti gönderilmesini istemiyorsa “WTS” yazıp 4946'ya SMS gönderebilir veya 0850 755 99 87 numaralı Watsons İletişim Merkezi'ni arayıp bildirimde bulunabilir veya websitesi üzerinden ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: watsonscard.watsons.com.tr

5296 Hangi mesaj?

“LCW'den müşteri temsilcileri arayıp ilgilendiler ve şikayetim ile ilgili olan uygulama hakkında bilgilendirdiler. Müşterilerine hiçbir sıkıntı doğmayacağının teminatını verdiler. Veri tabanında müşterileri bilgilerinin bulunması, kampanya vb...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sikayetvar.com
Önceki makale
Hande Erçel hangi bolum okuyor?
Sonraki makale
Geç devamsızlık nedir?

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT