Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

7878 numara kime ait?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 7878 numara kime ait?

Örneğin bazı GSM servislerinin aktifleştirilmesi, bilgilendirici SMS aboneliklerinden çıkılması ve bilgi servislerinin açılıp kapanması gibi işlemler için kullanıcılar belirlenmiş numaralara SMS gönderebiliyor. Bu mesajlarından biri de Vodafone müşterilerinin kullandığı 7878 mesajı servisi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

7878 mi?

7878 numaradan aynı mesaj geldi. Mesajın içeriği şöyle: değerli müşterimiz, 01.12.2021 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ödeme hizmetleri yönetmeliği'ne göre kullanmakta olduğunuz mobil ödeme hizmetinin devam edebilmesi için bu SMS'i "onay" yazıp cevaplandırmanız gerekmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sikayetvar.com

Vodafone pay mobil ödemeyi kimler kullanabilir?

Vodafone kullanıcısı isen faturalı veya faturasız hat fark etmeksizin Mobil Ödeme hizmetini kullanabilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Vodafone mobil ödeme nasıl iptal edilir?

GSM servisleri ve Mobil Ödeme Servisi kapsamında faturanıza yansımış olan alışveriş tutarları toplam olarak Vodafone faturanızda görünmektedir. Ayrıca Online Self Servis'e giriş yapıp Ayarlarım-> Mobil Ödeme adımlarını takip ederek Mobil Ödeme Servisi açma/kapama işlemi yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Vodafone mobil ödeme ücreti ne kadar?

Vodafone Mobil Ödeme kullanımlarında üyelik hizmet ücreti 3 aylık periyotlarla tahsil edilir. 3 aylık üyelik hizmet ücreti 1 Eylül 2023 itibariyle 21,90 TL olarak güncellenmiştir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

%100 Çözüm! BEDAVA NUMARA SORGULAMA / Arayan Numara Kime Ait?

İlgili 36 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Mobil ödeme işlemi nasıl iptal edilir?

Mobil ödemeyi kullanmak istemiyorsanız 444 11 15'i arayarak ya da MOBILODEME IPTAL yazıp 5555'e kısa mesaj göndererek hattınızı mobil ödemeye kapattırabilirsiniz. Türk Telekom Mobil Ödeme ile yaptığım alışverişlerde belirli bir kullanım limiti var mı?

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Mobil ödeme ile dolandırıldım ne yapmalıyım?

“(1) Suça ilişkin ihbar veya şikâyet, Cumhuriyet Başsavcılığına veya kolluk makamlarına yapılabilir. (2) Valilik veya kaymakamlığa ya da mahkemeye yapılan ihbar veya şikâyet, ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tahanci.av.tr

Mobil ödeme kapatılırsa ne olur?

Faturaya otomatik olarak yansıtılan bu abonelik bedeli GSM operatörü tarafından iptal edilecek bir ödeme değildir. Bunun için hizmet sağlayıcıya abonelik iptaline dair bir mesaj gönderilmelidir. Mobil ödeme seçeneğinin kapatılması da bu otomatik ödemenin yapılmasını önler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Faturaya yansıyan mobil ödeme nedir?

Mobil ödeme, telefon faturalarımıza yansıtılan bir ödeme şeklidir. Yani siz alış verişi yaparsınız, operatörünüzden mobil ödemeyi aktif edersiniz ve alış verişiniz telefon faturanıza yansır. Çok büyük devasa harcamaların yanı sıra daha küçük çaplı harcamalar için kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Vodafone mobil ödeme nerelerde kullanılır?

Vodafone Pay Kart nerelerde geçerlidir? Sanal Vodafone Pay Kart'ı Visa geçen tüm online sitelerde, Fiziksel Vodafone Pay Kart'ı ise Visa geçen tüm online sitelerde ve tüm mağaza içi alışverişlerinde kullanabilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafonepay.com.tr

Vodafone mobil ödeme ile ne yapabilirim?

Hesabına ücretsiz olarak tanımlanan dijital ödeme çözümü Vodafone Cüzdanım ile bakiye yükleme, Kolay Paket ve Cep TL yükleme, fatura ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafonepay.com.tr

Vodafone mobil ödeme Nakit çekilir mi?

Eğer Vodafone mağazaları aracılığı ile fiziksel bir Vodafone Pay Kart satın aldıysanız, uygulama üzerinden tanımladığınız banka/kredi kartınızla, tüm ATM'lerden nakit olarak veya EFT yöntemini kullanarak kartınıza para yükleyebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Vodafone hatta kredi veriyor mu?

Vodafone müşterilerine özel CEPTETEB İhtiyaç Kredisi 1.000 - 75.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 - 36 ay aralığındaki vadelerde kullanılabilir. Aylık Akdi Faiz Oranı, Findeks Kredi Notu'na göre değişmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

7878 den gelen mesaj nedir?

Eğer bir Vodafone abonesiyseniz ve hattınızı mobil ödeme kullanımına açmak istiyorsanız, 7878'e MOBILODEME aç yazarak talebinizi iletebilir, gelen SMS'e ONAY yazarak hattınızı mobil ödemeye açmış ve anlaşmalı iş yerlerinden yaptığınız alışverişlerinizi hızlı ve pratik şekilde Vodafone Mobil Ödeme yöntemi ile ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Mobil ödeme ücreti ne demek?

Mobil ödeme, bir ürün veya hizmet için tablet / cep telefonu gibi taşınabilir bir elektronik cihaz aracılığıyla yapılan ücret ödemesidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ikas.com

Vodafone pay ücretli mi?

Bakiye Yükleme Ücreti (Vodafone Pay Uygulaması)

Ücretsiz!

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafonepay.com.tr

Mobil ödeme tehlikeli mi?

Bir mobil ödeme hizmeti olan Apple Pay, NFC teknolojisini de temassız ödeme aracı olarak kullanır. NFC donanımına sahip bir kredi kartı kullanmak, manyetik şeritli bir kartı pos cihazından geçirmekten çok daha güvenlidir. Bu yüzden bu kartlarda yüz yüze -fiziksel olarak- kart dolandırıcılığı çok düşüktür.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: dijitalguvenlikplatformu.aksigorta.com.tr

Vodafone pay üyelik iptali nasıl yapılır?

Cüzdanımı nasıl kapatabilirim? 542 numarasını arayarak cüzdan kapatma işlemini gerçekleştirebilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Faturana yansıt nasıl kapatılır?

Hattınızı MOBILODEMEKAPAMA yazıp 5522'ye göndererek ya da Çağrı merkezimizi 0850 622 60 60 numaralı telefondan arayarak Faturana Yansıt'a kapatabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: paycell.com.tr

7878 ne demek?

Vodafone'dan gelen 7878 onay mesajı dolayısıyla detayları merak eden vatandaşlar, internet üzerinden detayları araştırmaya başladı. 7878 aracılığıyla katılım göstereceğiniz Vodafone Mobil Ödeme ile dilediğiniz uygulama veya uygulama içi içerikleri faturanıza yansıtarak veya TL bakiyenizden satın alabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Telefon faturası otomatik ödeme nasıl iptal edilir?

Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl İptal Edilir? Daha önceden otomatik ödeme talimatı vermiş olduğunuz faturalarınız veya diğer giderlerinizi iptal etmek için bankanın internet bankacılığı şubesine girerek veya direkt olarak banka şubesine giderek iptalini sağlayabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hesapkurdu.com

Mobil ödeme üyelik bedeli nasıl iptal edilir?

Hattınızı Faturana Yansıt'la ödemeye kapatmak için (Bireysel Hat Müşterileri) 0850 622 60 60 numaralı Paycell Müşteri Hizmetleri'ni ve 532'yi arayabilirsiniz. Kurumsal hat sahipleri şirket yetkilisine başvurabilir. Şirket yetkilisi tarafından hat faturaya yansıta kapatılabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkcell.com.tr

İnternet bankacılığı üzerinden dolandırıldım ne yapmalıyım?

İnternet dolandırıcılığı mağdurları derhal ödeme yapılan banka ile iletişime geçmeli ve söz konusu işleme bloke talebinde bulunmalıdır. Ardından suçun işlendiği yerde bulunan savcılık ya da kolluk makamlarını durumdan haberdar etmeli ve şikayette bulunmalıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: denktas.av.tr

Dolandırıcılar hangi bilgileri ister?

Sizden Ne İsterler? Dolandırıcılar bu yöntemle kart bilgilerinizi, kimlik bilgilerinizi, internet/mobil bankacılık kullanıcı adı ve şifrenizi talep ederek finansal bilgilerinize ve hesaplarınıza ulaşabilirler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkiyefinans.com.tr

Telefonda evet dersek ne olur?

İnsanların telefondaki 'Evet' yanıtı tehdit olarak kullanılıyor ve dolandırıcılar, karşı tarafı satın almadığı bir ürün ya da hizmetin ödemesini yapmaya zorluyorlar. Eğer karşı çıkılırsa, telefonda “evet” cevabı aldıkları için hukuki işlem başlatmakla tehdit ediyorlar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: esfvape.net

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT