Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

5664 güvenilir mi?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 5664 güvenilir mi?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

5664 mesaj ücreti kaç TL?

Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 60,00 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sbm.org.tr

5664 kime ait?

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinde şase no ile hasar sorgulama yapılabilmektedir. E-devlet üzerinden ücretsiz hasar kaydı sorgulama işlemi gerçekleştirilebilmektedir. SMS ile de araç hasar kaydı öğrenmek mümkündür. SMS ile araç detayı bilgilerinin öğrenilebilmesi için hasar sorgulama numarası: “5664” olmaktadır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ethicasigorta.com.tr

5664 hangi bilgileri veriyor?

SMS İle Araç Hasar Kaydı Sorgulama

Plaka ile araç hasar sorgulama yapmak için ilk olarak araç plakasını bitişik halde yazıp, ''5664'' numarasına mesaj göndermelisin. Bu işlem ile araç plakası değişmiş olsa dahi eski hasar bilgileri hakkında detaylar, mesaj gönderilen telefona gelecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

5664 ten hasar kaydı nasıl sorgulanır?

​​​​​​​​​​2. el araçlarla ilgili tüm bilgiler bu servisle cebinizde! Hasar Geçmişini Sorgulamak için; Aracın PLAKA NO'sunu yazıp 5664'e gönderebilirsiniz ya da Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Veya HASAR S boşluk ŞASİ NO yazıp 5664'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

HASAR KAYDI SORGULAMA BUNU İZLEMEDEN SAKIN SORGULAMA YAPMAYIN ÖNEMLİ 5664

İlgili 43 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Hasar detayı nasıl öğrenilir?

Otomobilin sigorta geçmişi hakkında detaylı bilgiye ulaşılması için “DETAY” yazıp bir boşluk bırakılmalı ve plaka bilgisi girildikten sonra mesaj 5664'e yollanmalıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kuveytturk.com.tr

Hasar sorgulama plaka mı şase mi?

Eksper raporu olan kazalarda değişen parçaları PARÇA BOŞLUK PLAKA BOŞLUK HASAR TARİHİ yazıp 5664'e sms göndererek öğrenebilirsiniz. Aracın şasi numarası ile sorgulama yapmak için HASAR BOŞUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms göndermeniz yeterli.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: koalay.com

Ağır hasar kaydı kaç bin tl?

İstediğin aracın plaka bilgisini boşluk bırakmadan yazarak ''5664'' numaralı hatta gönderebilir, ağır hasar kaydı sorgulama işlemini tamamlayabilirsin. Bu işlem ücretli olarak yapılır ve işlem sonucunda yaklaşık ''9 TL'' ücret tahsil edilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

Araç Detay sorgulamada neler var?

Araç Detay Sorgulama Servisi Nedir? Aracın markası, modeli, trafiğe çıkış tarihi, kaskolu ve kaskosuz dönemi, yürürlükte kaskosu olup olmadığı, plaka veya araç türü değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, son sahiplik süresi bilgilerini öğrenebileceğiniz bir servistir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sahibinden.com

Plaka değişikliği hasar kaydı silinir mi?

Yani aracın şase numarası üzerinden hasar kaydı kayıt işlemi yapılır ve sorgulama işlemi yine şase numarası üzerinden yapılabilir. Bu nedenle plaka değiştiğinde hasar kaydının silinmesi mümkün değildir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabam.com

Tramer kaydı ve hasar kaydı aynı şey mi?

Hasar Kaydı ile Tramer Kaydı Arasındaki Farklar

Hasar kaydı, aracın geçirdiği kazalar sonucunda meydana gelen tüm hasarlara ulaşmayı sağlıyor. Tramer kaydı üzerinden aracın kusur oranı ve sigorta işlem bilgisi gibi çok daha geniş kapsamlı belgelere ulaşılabiliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: allianz.com.tr

Tramer kaydı olan araç alınır mı?

Tramer bilgisine ulaşıp kaza ve hasar gördüğünüz ikinci el aracı oto ekspertiz kontrolü yaptırdıktan sonra onay belgesi ile çok rahat bir şekilde alabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: experix.com.tr

Tramer raporu kaç günde çıkar?

Komisyon, 3 iş günü içerisinde ilgili dosyayı sonuçlandırır. Dosya sonuçlandıktan sonra sigortalılara, dosyanın sonuçlandığına dair cep telefonu ya da e-posta yolu ile bilgilendirme yapılır (Tutanak üzerinde her iki bilgi de mevcut ise hem e-posta hem de SMS ile bilgilendirme yapılır).

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sbm.org.tr

5664 ücretsiz mi?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 46 TL'dir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Bir aracın ağır hasarlı olduğunu nasıl anlarız?

Satın almak istediğiniz araç için kaza bilgisi sorgulama yapmak istiyorsanız da işlem çok basit. KAZA yazıp boşluk bırakarak aracın plakasını yazıyorsunuz ve 5664'e kısa mesaj gönderiyorsunuz. Araç kazaya karışmışsa tüm kusur oranlarının bilgisi telefonunuza geliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: axasigorta.com.tr

E-Devlet Tramer sorgulama nasıl yapılır?

Tramer kaydı sorgulama nasıl yapılır ❓

e-Devlet sitesine girin. eDevlet hesabınıza giriş yapın. Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama ekranına girin. Aracın plakasını yazın.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: donanimhaber.com

Bir arabanın geçmişini nasıl öğrenirim?

Mesaj yoluyla da plakadan araç sorgulama işlemi yapmak mümkün. Ücretli bir sorgulama türü olan SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ34 gibi) 5664'e yollayabilirsiniz. Bu sorgulama ile aracın hasar geçmişini öğrenebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mapfre.com.tr

Bir aracın kime ait olduğu nasıl öğrenilir?

Emniyet Genel Müdürlüğü ile araç plaka sorgulama işlemi, "www.egm.gov.tr" internet sitesinden yapılır. İnternet sitesine girdikten sonra "Trafik Cezası Sorgulama ve Otopark Sorgulama" bağlantısına tıkladıktan sonra, gerekli bilgileri girerek araç plakası sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: cumhuriyet.com.tr

Bir arabanın kime ait olduğunu nasıl öğrenirim?

- E devlet bağlantısında yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü sayfası açılmalıdır. - Burada Araç Plaka Sorgulama bölümüne gidilmelidir. - Daha sonra istenen bilgiler girilmelidir. - Bu işlemlerin ardından plaka sorgulaması yapılabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

50.000 TL hasar kaydı aracın değerini ne kadar düşürür?

Yani kazadan önce eğer araç 50.000 TL'de alıcı bulabiliyor fakat kaza sonrası yapılan tamire rağmen hasar kaydı nedeniyle oluşan kayıptan ötürü artık aracın fiyatı 45.000 TL'ye düşüyor ise aradaki 5.000 TL fark araçtaki değer kaybının miktarı oluyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: emremert.av.tr

20.000 TL hasar kaydı aracın değerini ne kadar düşürür?

Hasar miktarı 12.001,00TL – 20.000,00TL arası ise araç değer kaybı 12.825,00TL olacaktır. Hasar miktarı 4.001,00TL – 12.000,00TL arası ise araç değer kaybı 8.550,00TL olacaktır. Hasar miktarı 2.001,00TL – 4.000,00TL arası ise araç değer kaybı 4.275,00 TL olacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tahanci.av.tr

Tramerde ağır hasar yazar mı?

Gerekli tamir işlemlerinin yapılmasının ardından ağır hasar kayıtlı araçlar yeniden trafiğe çıkabilmektedirler. Ağır hasar kaydı sorgulama işlemleri e - devlet sistemi üzerinden, TRAMER sistemi üzerinden veya SMS ile yapılabilmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ethicasigorta.com.tr

Şaseden hasar sorgulama kaç TL?

Hasar Sorgulama Servisi kapsamında, kurumsal hesap sahipleri tarafından plaka veya şasi numarası üzerinden yapılan her bir sorgu sadece 44,50 TL olarak ücretlendirilir. Bireysel hesap sahipleri veya hesap sahibi olmayan kullanıcılar ise sorgu başına 45 TL ücretlendirilirler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: yardim.sahibinden.com

5664 bilgileri nereden alıyor?

5664 hasar kaydı sorgulama araçların kaza yaptıktan sonra sigorta poliçeleri üzerinden yapılan tüm işlemleri plakaya veya şase numarasına işlenmesi, araç sahiplerinin bu bilgileri diledikleri zaman cep telefonu üzerinden sms veya ilgili uygulamalar ve web siteleri üzerinden ücret karşılığında öğrenebilmesine olanak ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabanakit.com

5664 çarpma ne demek?

ERP çarpma sorgusu KTT sorgusu ile hemen hemen aynıdır. Bu sorgu için cep telefonunun SMS kısmına büyük harflerle ERP ve araç plakasını yazıp 5664'e mesaj atmanız yeterli olacaktır. Fakat aradığınız aracın plaka numarasını bilmiyorsanız bir alternatif daha bulunuyor. TC kimlik numarası ile de sorgulama yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabam.com

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT