Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

2024 de Muslera gidecek mi?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 2024 de Muslera gidecek mi?

Uruguaylı kalecinin alacağı yıllık ücret de açıklandı. Süper Lig'de Galatasaray'a 2011-2012 sezonunda transfer olan Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımla sözleşme yeniledi. Galatasaray ile 14 kupa kazanan Uruguaylı eldiven, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2024'e uzattı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sozcu.com.tr

Muslera hangi takıma gitti 2024?

#1 Fernando Muslera

Lazio'dan Galatasaray'a transfer edilirken 6.750.000 € 'luk transfer ücretine ek olarak, Lorik Cana da İtalyan kulübüne gönderildi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: transfermarkt.com.tr

2024 de Galatasaraya hangi kaleci gelecek?

Uruguaylı file bekçisinin sarı-kırmızılı takım ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Fernando Muslera, Galatasaray forması ile 2011'den bu yana 456 resmi karşılaşmada forma şansı buldu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Muslera 2024 te Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Akşam'da yer alan habere göre, Sarı-Kırmızılı kulüple 2024'e kadar mukavelesi bulunan Fernando Muslera'nın bu tarihten sonra da aktif kariyerine devam etmek istediği öğrenildi. Aslan'la sözleşmesinin sonunda 37 yaşına girecek olan Fernando Muslera'nın hedefi en az 40 yaşına kadar futbol oynamak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberler.com

Muslera GS den ne zaman gidecek?

Fernando Muslera, Haziran 2024'te sona erecek sözleşmesiyle ilgili olarak ise "2024'e kadar kontratım var. Vücudum izin verdiği sürece oynamaya devam edeceğim. Oyuncu olarak olmasa da her zaman Galatasaray'ın da Türkiye'nin de bir parçası olmaya devam edeceğim" açıklamasında bulundu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: fanatik.com.tr

EFOOTBALL 2024 ÜN EN GÜÇLÜ SÜPER LİG TAKIMINI KURDUM 😱 FRİKİK GOL ! İCARDİ, DZEKO, GEDSON

İlgili 44 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Galatasaray Muslera yerine kimi alacak?

Sözleşmesinin son yılına giren Fernando Muslera'nın yerine kaleci takviyesi yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Uruguaylının ayrılığı sonrası kaleyi yeni transfere emanet edecek. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Kocuk'la ise yollar ayrılacak. Galatasaray'da bir diğer ayrılık Bafetimbi Gomis ile yaşanacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntvspor.net

Icardi gs den ne zaman ayrılacak?

İlerleyen günlerde Icardi transferinde önemli gelişmeler yaşanabileceği de gelen haberler arasında. Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 20 maçta 15 gol, 3 asistlik performans sergileyen yıldız golcünün Sarı-Kırmızılı takım ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ajansspor.com

Galatasaray kaleci kimi alacak?

Galatasaray, Gaziantep FK kalecisi Günay Güvenç ile 3 sezon için anlaşmaya vardığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Günay Güvenç ve kulübü Gaziantep FK ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntvspor.net

Icardi gs den ayrılacak mı?

28 Temmuz 2023 tarihinde Galatasaray, Icardi'nin transferi konusunda futbolcu ve kulübü Paris Saint-Germain ile resmî görüşmelere başladığını duyurdu. 30 Temmuz'da Kulüp, Mauro Icardi ve kulübü Paris Saint-Germain ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Muslera takım kaptanı mı?

Sakatlığını atlatan Muslera 220 gün sonra 20 Ocak 2021'deki Denizlispor maçıyla Arda Turan'ın kaptanlık pazubandını Muslera'ya vermesiyle kaptan olarak sezona başladı. Böylece lig tarihinde üst üste 10. sezonuna ulaştı ve Süper Lig'de bunu gerçekleştiren ilk yabancı futbolcu oldu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Fernando Muslera kaç reyting?

Fernando Muslera, Galatasaray takımında Kaleci (KL) mevkisinde oynayan, Uruguay uyruklu profesyonel futbolcudur. Fernando Muslera FC 24 genel reytingi 80.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ea.com

Galatasaray takım kaptanı kim?

Galatasaray'da Mauro Icardi kaptanlık görevine getirildi. Fernando Muslera ve Kerem Aktürkoğlu'nun ardından üçüncü kaptan Arjantinli yıldız olacak. Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve geçtiğimiz günlerde bonservisiyle kadroya katılan Mauro Icardi'ye yeni bir görev verildi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Gs yi kim kurdu?

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen, "Ellinci Yıl" kitabında kuruluş öyküsünü şöyle anlatır: "1 Teşrin 1905'te mektebin beşinci sınıfında edebiyat muallimimiz merhum Mehmet Ata beyin dersi esnasında birkaç arkadaş baş başa vererek Galatasaray'da bir futbol kulübü kurmaya karar verdik.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: galatasaray.org

Gs kaç kere kazandı?

Galatasaray kaç kez şampiyon oldu? Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan takım ünvanını elinde bulunduran Galatasaray, alınan son zaferle birlikte toplamda 23 kez ligde şampiyonluğu elde etti. Sarı kırmızılılar, 13 kez ise ligi ikinci sırada bitirdi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: beinsports.com.tr

GS hangi yıl?

Kuruluşu. 1 Ekim 1905'te, Mekteb-i Sultani'de Mehmet Ata Bey'in dersi sırasında arkadaşlarıyla konuşan Ali Sami Yen, bir futbol kulübü kurmaya karar verir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Galatasaray 5 yildiz olacak mi?

Galatasaray, 25. şampiyonluğunu alınca Galatasaray 5. yıldızını alacak. Galatasaray, 2023/2024 sezonunda da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederek, aynı stratejiyi izleyecek. GALATASARAY 5. YILDIZ KAÇ ŞAMPİYONLUKTA ALINIR?

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: star.com.tr

Fernando Muslera GS den gidiyor mu?

FERNANDO MUSLERA'DAN BU KADAR!

13 yıldır düzenli olarak formasını giydiği Uruguay Milli Takımı'yla Katar'da boy gösterecek olan Fernando Muslera, 2022 Dünya Kupası sonrası Milli Takımı bırakma kararını açıklayacak. Toroğlu Icardi - Matondo pozisyonunu yorumladı!

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: fotomac.com.tr

Galatasaray ne kadar para alacak?

Şampiyonlar Ligi grup aşamasında olan her takım 15.64 milyon euro alacak. 2. Grup aşamasında galibiyet alanlar 2.8 milyon euro ve beraberlik alanlar ise 930 bin euro kazanacak. 7. Şampiyon: 4.5 milyon € daha alacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: transfermarkt.com.tr

Muslera kaç kez GS forması giydi?

Muslera'nın 450. resmi maçı

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı forma altında 450. resmi maçına çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte 12. sezonunu geçiren 36 yaşındaki Uruguaylı kaleci, takımıyla birçok önemli başarıya imza attı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntvspor.net

Muslera en iyi kaçıncı kaleci?

Listede Süper Lig'den de iki kaleci var. İşte listenin devamı... CIES'e göre 2021'de dünyanın en iyi 13.kalecisi: Fernando Muslera, Galatasaray.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: fotomac.com.tr

Muslera kaç kırmızı kart yedi?

Muslera, Süper Lig kariyerinde bir maçta kalesinde en fazla 4 gol gördü. Uruguaylı file bekçisine, Galatasaray'da görev yaptığı bu maçlarda iki kez kırmızı, 16 kez de sarı kart gösterildi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: beinsports.com.tr

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT