Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

8383 kimdir?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 8383 kimdir?

MEB Mobil Bilgi Servisi için aynı telefon hattı üzerinden birden fazla üyelik gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz her bir öğrenci için, öğrencinin TC Kimlik Numarasını yazarak 8383'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tiretml.meb.k12.tr

8383 iptal ettikten sonra mesaj gelir mi?

​​Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz 8383 MEB Veli Bilgilendirme SMS Servisi sona ermiştir. Öğrenciniz ile ilgili bilgilere e-okul yönetim bilgi sistemi platformundan ulaşmaya devam edebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkcell.com.tr

8383 ne zaman mesaj atar?

Öğrencinizle ilgili bilgileri cep telefonunza kısa mesaj olarak almanız mümkün. Bunun için öğrencinizin TC kimlik numarasını 8383 e göndermeniz yeterli. Öğrencinizle ilgili devamsızlık durumu sınav tarihleri ve sınav sonuçları gibi bilgiler cep telefonunuza kısa mesaj olarak gelir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mesutyilmazortaokulu.meb.k12.tr

8383 hangi kurum?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kurmuş olduğu 8383 Mobil Bilgi Servisi sayesinde artık veliler, öğrencilerine dair her türlü bilgiye SMS yoluyla ulaşabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ilksms.com

8383 MEB Mobil Bilgi Servisi Ücretli mi?

Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder. MEB Mobil Bilgi Servisi ücret bilgisi nedir? Üyelikli Servis; Aylık üyelik ücreti tüm vergiler dahil 2,5 (ikibuçuk) TL. olup, servis kapsamında Aylık en fazla 30 SMS gönderilmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kangal.meb.gov.tr

M.E.B. E-Okul Uygulaması

İlgili 35 soru bulundu

Soru cevap kısmı

8383 Veli Bilgilendirme nasıl iptal edilir?

Veli Bilgilendirme servisi pek çok veli tarafından kullanılmaktadır. Özellikle öğrenci devamsızlıklarının takibi açısından önemlidir. E-okul sms aboneliğini iptal etmek istiyorsanız yapmanız gereken "IPTAL" yazıp 8383 'e göndermek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sehitmuhammetcihangircubukcual.meb.k12.tr

MEB 8383 nedir?

MEB Mobil Bilgi Servisi için aynı telefon hattı üzerinden birden fazla üyelik gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz her bir öğrenci için, öğrencinin TC Kimlik Numarasını yazarak 8383'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: zehraemineocguder.meb.k12.tr

8383 SMS başvuru ne demek?

Veliler öğrencilerinin durumlarını SMS ile de rahatça takip edebilecekler. MEB Mobil Bilgi Servisi ile tüm öğrenci ve öğrenci velileri e-Okul yönetim sisteminde yer alan öğrenci bilgilerine SMS ile de ulaşabilecekler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: araccpal.meb.k12.tr

8383 ne işe yarar?

MEB Mobil Bilgi Servisi için bütün GSM operatörlerden sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulamak istediğiniz bilginin cep telefonunuzdan sorgu komutunu yazıp 8383'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tiretml.meb.k12.tr

8383 e kayıt nasıl yapılır?

Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Okula gitmeyince veliye mesaj gidiyor mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin devamsızlıklarını, haftalık ders çizelgelerini, sınav tarihi ve notlarını mesajla ailelere bildirecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Devamsızlık yapınca veliye mesaj gider mi?

Devamsızlık alışkanlığı olan öğrenciler için velilerle SMS yoluyla ya da birebir görüşerek çözüm yolu bulunuyor. Devamsızlığı 5 gün olan öğrencilere 1. Uyarı, 10 günü geçen öğrencilere de 2. Uyarı mektupları gönderiliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hskaihl.meb.k12.tr

E-okul SMS bilgilendirme ücretli mi?

Tüm velilere ücretsiz olarak sunulan hizmet, bir öğrencinin okula kaydından başlayarak mezuniyetine kadar olan tüm sürece ilişkin bilgileri içeriyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: meb.gov.tr

Gönderilen SMS iptal edilir mi?

Gönderilen mesajları silme

Android cihazınızda bir görüşmeye gidin ve gönderdiğiniz mesaja dokunup basılı tutun. Sil'e dokunun. İşlemi onaylamak için Sil'e dokunun.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: support.google.com

Gönderilen SMS nasıl iptal edilir?

Gönderimini iptal etmek istediğiniz mesaja dokunup basılı tutun ve Diğer'i seçin. Kaldır'a dokunun. Gönderimi iptal et'e dokunun.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr-tr.facebook.com

Veli Bilgilendirme Sistemi Nedir?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, velilerin çocuklarının ders başarılarını, sonuçlarını takip edebileceği bilgilendirme yazılımıdır. Online site üzerinden öğrenci bilgilerine ulaşımı sağlar. Veliler tarafından sıklıkla kullanılan bu sistem ile eğitim bilgilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: trthaber.com

SMS başvuru ne demek?

SMS Başvuru Hattı sayesinde artık şubeye gitmenize gerek kalmadan mevcut kredi kartınızı başka bir ürüne çevirebilir veya kredi kartınıza eklenmesini istediğiniz özelliği SMS yoluyla talep edebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: yapikredi.com.tr

SMS bilgilendirmesi ne demek?

Göndericinin talebi üzerine, gönderdiği kargonun teslim edildiğine dair mesaj ile bilgilendirilmesi hizmetidir. Gönderi yapılırken göndericinin vereceği mobil telefon numarasına gönderilecek olan mesaj ücreti faturaya eklenecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mngkargo.com.tr

MEB Mobil ne demektir?

MEB Mobil Bilgi Servisi Milli Eğitim Bakanlığı veri tabanında yer alan öğrenci bilgilerinin SMS yolu ile de takip edilebildiği bir servistir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: memurlar.net

Milli eğitim Bakanlığına mesaj nasıl gönderilir?

Evladımı gözüm kapalı gönderiyorum okulunuza, öğretmenler gününüz kutlu olsun." Millî Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği sorumluluğunda 7 gün 24 saat hizmet veren İletişim Merkezi´ne, yurt içinden 147 kısa numara ile yurt dışından ise +90 312 147 1122´den ulaşılabiliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: meb.gov.tr

VSMS ne?

Kısa mesaj servisidir (SMS/Short Message Service). Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

MEB CBS ne işe yarar?

Millî Eğitim Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemi (MEBCBS) projesi ile ülkemizdeki tüm okulların coğrafi verileri toplanarak, hızlı bilgi akışı, etkili ve doğru analizlerle daha verimli envanter yönetimi sağlanacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: meb.gov.tr

MEB numarası kaç?

Vatandaşlarımız ihtiyaç duyduğunda '444 0 632' numaralı çağrı merkezimizi arayarak uzmanlarımızdan 7/24 destek alabiliyor. Çağrı merkezi üzerinden böyle bir desteği sunabilen dünyada belki de ilk ve tek ülkeyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: meb.gov.tr

444 MEB nedir?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: meb.gov.tr

E-okul devamsızlık bildirimi nasıl kapatılır?

E-okul sms aboneliğini iptal etmek istiyorsanız yapmanız gereken “IPTAL” yazıp 8383 'e göndermek. İptali istediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz. Veli Bilgilendirme servisi pek çok veli tarafından kullanılmaktadır. Özellikle öğrenci devamsızlıklarının takibi açısından önemli bir servis.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sirazduvari.com

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT