Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

8383 Kalktı mı?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 8383 Kalktı mı?

​​Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz 8383 MEB Veli Bilgilendirme SMS Servisi sona ermiştir. Öğrenciniz ile ilgili bilgilere e-okul yönetim bilgi sistemi platformundan ulaşmaya devam edebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkcell.com.tr

83 83 e nasıl mesaj gönderebilirim?

Cep telefonunuzdan SORGUKOMUTU (boşluk) ÖGRENCITCKN'sini yazıp 8383'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: zehraemineocguder.meb.k12.tr

8383 nasıl aktif edilir?

Bunun için üye olmanız yeterli. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder. MEB Mobil Bilgi Servisi ücret bilgisi nedir? Üyelikli Servis; Aylık üyelik ücreti tüm vergiler dahil 2,5 (ikibuçuk) TL. olup, servis kapsamında Aylık en fazla 30 SMS gönderilmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kangal.meb.gov.tr

8383 sms kaç TL?

Veli Bilgilendirme sistemine kayıt oluşturmak için öğrenci TC kimlik numaranızı 8383'e mesaj göndermeniz yeterlidir. *Tüm GSM operatörlerinden vergiler dahil 2,5 TL'lik bir ödeme alınmaktadır ve bu ücret yalnızca 30 SMS gönderim ücretini karşılamaktadır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ilksms.com

8383 Veli Bilgilendirme nasıl yapılır?

Tüm operatörlerden aylık 2 TL karşılığı (Turkcell, Vodafone, Avea) bu hizmeti başlatmak için çocuğun TC kimlik numarasını yazıp 8383 'e göndermeniz yeterlidir. Üyeliğinizi başlattığınızda e-okula girilen bilgiler cep telefonunuza bilgilendirme olarak gelecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sehitmuhammetcihangircubukcual.meb.k12.tr

Lucifer'ın İÇECEĞİNİ İÇTİM (kalktı mı?)

İlgili 23 soru bulundu

Soru cevap kısmı

8383 e mesaj ne zaman gelir?

Devamsızlık bilgisi en geç bir saat içinde, ders notları ise en fazla üç saat içinde cep telefonuna gelecek. Milli Eğitim Bakanlığı, ''8383 Mobil Bilgi Servisi''ni hayata geçirdi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

E-okul veli kaydı nasıl yapılır?

Kayıt yaptırmak için MEB'in hazırladığı "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Numarası ve güvenlik kodu isteniyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bianet.org

E-okul veli bilgilendirme sistemi nedir?

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

E Okul VBS sayfası üzerinden haftalık ders programı, sınav tarihleri, yazılı sözlü sınav notları, devamsızlık, merkezi sınav giriş belgeleri ya da bu sınavlara ilişkin tercih sonuçlarının öğrenildiği bir web yazılımıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sinav.com.tr

100 SMS kaç TL?

28.09.2023 Tarihi itibarıyla Uluslararası 100 SMS paketinin ücreti 45 TL olarak güncellenmiştir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.turkcell.com.tr

Acik Lise SMS nasil yapilir?

Açık öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Bilgi Servisi'ne abone olmak için öğrenci TC Kimlik Numarasını yazdıktan sonra 8383 'e SMS gönderebilirler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aol.meb.gov.tr

Veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir?

e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “https://eokul.meb.gov.tr/” adresine giriş yapmak ve sağ tarafa “Veli Bilgilendirme Sistemi” başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. İkinci aşamada ise öğrencinin kimlik bilgileri ve okul bilgileri soruluyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Milli Eğitim Bakanlığı telefon numarası kaç?

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ "MEBİM" DÜNYA İKİNCİLİĞİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜMillî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) "444 0 632" danışma hattı, Contact Center World (Dünya Çağrı Merkezi) tarafından düzenlenen yarışmada, çağrı merkezleri sektöründe finale kalarak ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mebimportal.meb.gov.tr

SMS bilgilendirmesi ne demek?

Göndericinin talebi üzerine, gönderdiği kargonun teslim edildiğine dair mesaj ile bilgilendirilmesi hizmetidir. Gönderi yapılırken göndericinin vereceği mobil telefon numarasına gönderilecek olan mesaj ücreti faturaya eklenecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mngkargo.com.tr

Telefondan nasıl mesaj atabilirim?

Sohbet başlatma
  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Oluştur'a. dokunun.
  3. "Alıcı" alanına, mesaj göndermek istediğiniz kişilerin adlarını, telefon numaralarını veya e-posta adreslerini yazın. Alıcıları, en sık görüşülen kişiler arasından veya kişi listenizden de seçebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: support.google.com

Telefondan nasil mesaj atabilirim?

SMS göndermek için öncelikle cep telefonu üzerinden kısa mesaj servisi bölümüne giriş yapmak gerekir. Daha sonra otomatik olarak telefon numarası eklenir ya da tuşlar vasıtasıyla numara eklenir. Bundan sonra ise mesajı yazmak suretiyle gönder tuşuna basmak yeterlidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Cep telefonundan toplu mesaj nasıl gönderilir?

Toplu veya tek tek SMS göndermek için hesabınıza giriş yapıp sol üst köşedeki menü çubuğundan SMS Gönder butonuna basın. 1- Mesaj kısmına, göndermek istediğiniz metni yazdıktan sonra alıcılar kutusuna telefon numaralarını elle ekleyebilir, kopyala-yapıştır yapabilir ya da rehberden seçebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: iletimerkezi.com

1 SMS kaç TL?

KDV oranındaki güncellemeler sebebiyle 14.07.2023 tarihinden itibaren paket dışı kullanımlarınızda yurt içi konuşmanın dakikası 1,90 TL, yurt içine gönderilen SMS adet ücreti 1,36 TL olarak güncellenmiştir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.turkcell.com.tr

9 milyon SMS kaç TL?

'Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını', yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapıldı. Ortak yayın 7 saat sürerken, 9 milyon adedi aşkın SMS'in gönderildiği kampanyada 115,1 milyar lira bağış toplandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sputniknews.com.tr

2023 e-okul sistemi ne zaman kapanacak?

Şurada Paylaş! E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR, NOT GİRİŞLERİ KAPANDI MI? VBS not girişinin kapanış tarihine yönelik araştırmalar başladı. Ancak not girişlerinin karnelerin veriliş tarihi olan 16 Haziran 2023'ten birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberturk.com

E-okul veli bilgilendirme sistemi ücretli mi?

Tüm velilere ücretsiz olarak sunulan hizmet, bir öğrencinin okula kaydından başlayarak mezuniyetine kadar olan tüm sürece ilişkin bilgileri içeriyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: meb.gov.tr

E-okul veli şifresi nasıl alınır?

Sisteme kayıt işlemlerini ve giriş şifrelerini sadece okul yönetimi yapar. E Okul sistemi ile ilgili olarak görevli olan müdür yardımcısına başvuru yapacak veli bilgilendirme sistemine ait olan giriş bilgilerinizi alabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Anaokulu kayıtları nasıl öğrenebilirim?

2023-2024 yılında ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri gidecekleri okulları e-Devlet üzerinden sorgulayabiliyor. Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul başlayacak olan öğrenciler adrese dayalı okul kayıtlarını e-Kayıt sorgulama ekranı üzerinden kolayca yapabilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Okul kaydı için veli gerekli mi?

MEB yönergeleri doğrultusunda kayıt işleminin gerçekleşebilmesi için bizzat öğrencinin velisi tarafından Öğrenci Kayıt Sözleşmesi'nin imzalanması gerekmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ielev.k12.tr

Çocuğumun kaydı hangi okula çıktı?

T.C Kimlik no ile hangi okula gideceğini öğrenme? Veliler, Millî Eğitim Bakanlığı'nın http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu öğrenebilecekler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: yenisafak.com

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT