Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

8383 e nasıl mesaj atılır?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 8383 e nasıl mesaj atılır?

Örneğin, öğrencinizin devamsızlık durumunu öğrenmek istiyorsanız 'DEVAM' yazdıktan sonra öğrencinizin TC kimlik numarasını yazarak 8383'e mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ilksms.com

8383 nasıl aktif edilir?

MEB Mobil Bilgi Servisi'ne SMS yoluyla üye olabilirsiniz. Üye olmak için cep telefonunuzdan, eğitim bilgilerini almak istediğiniz öğrencinin, T.C. Kimlik Numarasını yazarak 8383'e göndermeniz yeterlidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: zehraemineocguder.meb.k12.tr

E-okul sms bilgilendirme ücretli mi?

Tüm operatörlerden aylık 2 TL karşılığı (Turkcell, Vodafone, Avea) bu hizmeti başlatmak için çocuğun TC kimlik numarasını yazıp 8383 'e göndermeniz yeterlidir. Üyeliğinizi başlattığınızda e-okula girilen bilgiler cep telefonunuza bilgilendirme olarak gelecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sehitmuhammetcihangircubukcual.meb.k12.tr

8383 den neden mesaj gelmiyor?

​​Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz 8383 MEB Veli Bilgilendirme SMS Servisi sona ermiştir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkcell.com.tr

83 83 Nasıl Abone Olunur?

Bunun için üye olmanız yeterli. Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383'e gönder. MEB Mobil Bilgi Servisi ücret bilgisi nedir? Üyelikli Servis; Aylık üyelik ücreti tüm vergiler dahil 2,5 (ikibuçuk) TL. olup, servis kapsamında Aylık en fazla 30 SMS gönderilmektedir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kangal.meb.gov.tr

mesaj gönderemiyorum 4 haneli kodlara nasıl düzeltilir

İlgili 42 soru bulundu

Soru cevap kısmı

MEB Veli Bilgilendirme nasıl yapılır?

8383 Veli Bilgilendirme Kaydı Nasıl Yapılır? Veli Bilgilendirme sistemine kayıt oluşturmak için öğrenci TC kimlik numaranızı 8383'e mesaj göndermeniz yeterlidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ilksms.com

Acik Lise SMS nasil yapilir?

Açık öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı Mobil Bilgi Servisi'ne abone olmak için öğrenci TC Kimlik Numarasını yazdıktan sonra 8383 'e SMS gönderebilirler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aol.meb.gov.tr

SMS gelmiyorsa ne yapmalı?

Hala SMS gelmiyorsa telefonunuzla ilgili aşağıdaki kontrolleri yapınız. Telefonunuzda SMS almayı engelleyici bir program olup olmadığını kontrol ediniz. Telefonunuzda şebekenin olduğuna emin olunuz. Operatörünüz ile iletişime geçerek hattınızın SMS ayarlarını kontrol ettiriniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkiye.gov.tr

8383 e mesaj ne zaman gelir?

Devamsızlık bilgisi en geç bir saat içinde, ders notları ise en fazla üç saat içinde cep telefonuna gelecek. Milli Eğitim Bakanlığı, ''8383 Mobil Bilgi Servisi''ni hayata geçirdi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

SMS neden gitmiyor?

Operatörünüzün SMS, MMS veya RCS mesajlarını desteklediğinden emin olun. Mesaj göndermek/almak için yeterli miktar bulunup bulunmadığını anlamak üzere planınızı veya kredi bakiyenizi kontrol edin. Sinyaliniz olup olmadığını kontrol edin. Uçak modunun etkin olup olmadığını kontrol edin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: support.google.com

E-okul Veli Bilgilendirme nasıl giriş yapılır?

E okul sistemine giriş yapabilmek için “e-okul.meb.gov.tr” adresinde güvenlik kodu, öğrenci kimlik numarası ve öğrenci okul numarasını girmek gerekiyor. İstenilen bu bilgiler sisteme girildikten sonra veli girişi tamamlanmış oluyor ve öğrenci ile ilgili bilgilere ulaşılabiliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: cnnturk.com

E-okul veli bilgilendirme nerede?

E Okul VBS sistemine giriş yapmak için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan https://eokul.meb.gov.tr/ adresine giriş yapılır ve sağ tarafta bulunan "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki bilgiler doldurulur. E Okul yönetim bilgi sistemine https://eokul.meb.gov.tr/ adresine giriş yapılır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sinav.com.tr

E-okul veli bilgilendirme sistemi ne zaman kapanıyor?

Şurada Paylaş! E OKUL NE ZAMAN KAPANACAK? E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi VBS öğrenci ve veliler için 7/24 hizmet veriyor. Bu noktada sistemde herhangi bir kapanma olmayacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberturk.com

Veli bilgilendirme sistemine nasıl girilir?

e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan “https://eokul.meb.gov.tr/” adresine giriş yapmak ve sağ tarafa “Veli Bilgilendirme Sistemi” başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. İkinci aşamada ise öğrencinin kimlik bilgileri ve okul bilgileri soruluyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Veli bilgilendirme sistemine nasıl kayıt olunur?

Kayıt yaptırmak için MEB'in hazırladığı "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Numarası ve güvenlik kodu isteniyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bianet.org

Milli Eğitim Bakanlığı telefon numarası kaç?

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ "MEBİM" DÜNYA İKİNCİLİĞİ ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜMillî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) "444 0 632" danışma hattı, Contact Center World (Dünya Çağrı Merkezi) tarafından düzenlenen yarışmada, çağrı merkezleri sektöründe finale kalarak ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mebimportal.meb.gov.tr

Okula gitmeyince veliye mesaj gidiyor mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, '8383 Mobil Bilgi Servisi' kurdu. Sistemle resmi ve özel okullardaki öğrencilerin e-okul sistemine girilen devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, karne notları, diploma notu, nakil ve okul kaydıyla ilgili veriler, kısa süre içinde mesajla velilere bildirilecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Veli Bilgilendirme Sistemi Nedir?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, velilerin çocuklarının ders başarılarını, sonuçlarını takip edebileceği bilgilendirme yazılımıdır. Online site üzerinden öğrenci bilgilerine ulaşımı sağlar. Veliler tarafından sıklıkla kullanılan bu sistem ile eğitim bilgilerine kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: trthaber.com

7000 e mesaj atamıyorum ne yapmalıyım?

Cihazınızda önce Ayarlar'a girin, buradan Uygulamalar'a girin. Sağ üstte çıkan üç nokta ibaresine tıklayın ve Özel Erişim'i seçin. Ardından Premium Metin Mesajlarına, Mesajlar'ı tıklayın ve "Hiçbir Zaman İzin Verme" seçeneğini "Daima İzin Ver" olarak değiştirin. 7000'e SMS göndermek ücretsizdir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Cep telefonuma neden onay kodu gelmiyor?

Hala SMS gelmiyorsa telefonunuzla ilgili aşağıdaki kontrolleri yapınız. Telefonunuzda SMS almayı engelleyici bir program olup olmadığını kontrol ediniz. Telefonunuzda şebekenin olduğuna emin olunuz. Operatörünüz ile iletişime geçerek hattınızın SMS ayarlarını kontrol ettiriniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: turkiye.gov.tr

Telefona SMS kodu neden gelmez?

Hiçbir numaradan mesaj alamıyorsanız, SMS Servisiniz kapalı olabilir. Mesaj almak veya göndermek istediğiniz numaralar cihazınızda daha önceden engellenmiş olabilir. Kontrol için cihazınızın Ayarlar kısmına girin ve Mesajlar'ı tıklayın. Engellenen Kişiler'e tıklayın.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

SMS servisi nasıl açılır Turkcell?

Turkcell Uygulaması - Ayarlarım

www.turkcell.com.tr üzerinden hesabınıza giriş yapın. Menüden "Bilgi/Eğlence Servis SMS'leri bölümüne tıklayın. Buradan dilediğiniz tür mesajları listenize ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Seçeneklerinizi belirledikten sonra "Kaydet" butonuna tıklayın ve işleminizi tamamlayın.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.turkcell.com.tr

Açık Lise 1 yılda biter mi?

Öğrenci kayıt yenilediği takdirde mezuniyet şartlarını tamamlanıncaya kadar okuyabilir. Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri Örgün eğitimde okuyan öğrencilerin sahip olduğu tüm haklara sahiptirler. Açık Öğretim Lisesini 2,5 yılda bitirme imkânınız vardır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aol.meb.gov.tr

Açık liseye kimler Gecebilir?

EĞİTİM SERVİSİ - Genelgeye göre örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybedenler, milli sporcular, şehit ve gazi çocukları, evde ve hastanede eğitim alanlar açık liseye geçebilecekler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Açık Lise Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?

(Değişik ikinci fıkra:R.G.-17/3/2009-27172) Bir dersten başarılı olabilmek için, o dersten en az kırk beş puan almak gerekir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mevzuat.gov.tr

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT