Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

5664 ne kadar ücret alıyor?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 5664 ne kadar ücret alıyor?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 60,00 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sbm.org.tr

5664 hasar detay sorgulama nasıl yapılır?

​​​​​​​​​​2. el araçlarla ilgili tüm bilgiler bu servisle cebinizde! Hasar Geçmişini Sorgulamak için; Aracın PLAKA NO'sunu yazıp 5664'e gönderebilirsiniz ya da Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Veya HASAR S boşluk ŞASİ NO yazıp 5664'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

5664 kaç tl 2023?

5664 Plaka ile Araç Sorgulama

5664 hasar kaydı sorgulama yapmak için aracınızın plakasını yazın ve 5664'e gönderin. Örnek sorgu: “34ABC1234” yazıp 5664'e yollayın. 5664 PLAKA ARAÇ HASAR KAYDI SORGULAMA 2023 ücreti 46 TL olmuştur. Bu ücret tüm operatörlerde aynıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: plakakodlari.com

Ücretsiz hasar kaydı sorgulama nasıl yapılır?

TRAMER sorgusunu SMS ile yapmak için aracın öğrenmek istenilen detayının ve plakasının 5664'e kısa mesaj olarak yollanması gerekir. Sigorta Birliği ve Gözetim Merkezi tarafından kurulan 5664 SMS hattına yollanan mesajlar, tüm operatörler tarafından aynı şekilde fiyatlandırılır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kuveytturk.com.tr

Hasar detayı nasıl öğrenilir?

Aracın şasi numarasıyla tüm detay bilgilerini öğrenmek için DETAY BOŞLUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms gönderin. Araca ait değişen parça bilgilerini sorgulamak için PARÇA BOŞUK PLAKA BOŞLUK KAZA TARİHİ'ni yazıp 5664'e sms atın.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: koalay.com

HASAR KAYDI SORGULAMA BUNU İZLEMEDEN SAKIN SORGULAMA YAPMAYIN ÖNEMLİ 5664

İlgili 41 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Hasar sorgulama ücreti ne kadar?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 46 TL'dir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

Ağır hasar kaydı kaç bin tl?

İstediğin aracın plaka bilgisini boşluk bırakmadan yazarak ''5664'' numaralı hatta gönderebilir, ağır hasar kaydı sorgulama işlemini tamamlayabilirsin. Bu işlem ücretli olarak yapılır ve işlem sonucunda yaklaşık ''9 TL'' ücret tahsil edilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

Plakadan hasar sorgulama ücretli mi?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 60,00 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sbm.org.tr

E-Devlet Tramer sorgulama ücretli mi?

Trafik poliçesi sorgulama işlemini E-Devlet sistemi üzerinden ücretsiz bier şekilde gerçekleştirebilirsiniz. TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapacağınız E-Devlet sisteminde ''Trafik Sigortası Sorgulama'' alanınına giriş yaptığınızda aracınıza ait trafik poliçesi ve hasar kaydına ulaşabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: lexus.com.tr

E devletten hasar kaydı sorgulanır mı?

e-DEVLET HASAR TESPİT SORGULAMA NASIL YAPILIR? Vatandaşlar adres ve TC kimlik numaralarını girerek, e-devlet üzerinden ya da hasartespit.csb.gov.tr adresinden evlerinin hasar durumlarını görebilirler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Km sorgulama ücretli mi?

KM sorgulama ücretsiz bir işlem değildir. Örneğin; HGS PTT sitesi üzerinden araç km sorgulama işlem ücreti 9 TL'dir. 5664 hasar sorgu servisi ile yapacağınız kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları için 46 TL ödemeniz gerekir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: donanimhaber.com

Plaka değişikliği hasar kaydı silinir mi?

Yani aracın şase numarası üzerinden hasar kaydı kayıt işlemi yapılır ve sorgulama işlemi yine şase numarası üzerinden yapılabilir. Bu nedenle plaka değiştiğinde hasar kaydının silinmesi mümkün değildir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabam.com

Bir aracın ağır hasarlı olduğunu nasıl anlarız?

Satın almak istediğiniz araç için kaza bilgisi sorgulama yapmak istiyorsanız da işlem çok basit. KAZA yazıp boşluk bırakarak aracın plakasını yazıyorsunuz ve 5664'e kısa mesaj gönderiyorsunuz. Araç kazaya karışmışsa tüm kusur oranlarının bilgisi telefonunuza geliyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: axasigorta.com.tr

5664 neyi sorgular?

*** Hasar geçmişi sorgulama; plaka yazıp 5664'e gönderdiğiniz zaman aracın plakası değişmiş olsa bile hasar kaydı size SMS olarak bildirilecektir. Örneğin 34ABC001 yaz 5664'e gönder. ***Değişen parça sorgulama; Eğer aracın ekspertiz raporu var ise kazada değişen parçaları öğrenebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: otoexperim.com

5664 nasıl kullanılır?

Plaka ile araç hasar sorgulama yapmak için ilk olarak araç plakasını bitişik halde yazıp, ''5664'' numarasına mesaj göndermelisin. Bu işlem ile araç plakası değişmiş olsa dahi eski hasar bilgileri hakkında detaylar, mesaj gönderilen telefona gelecektir. Araba hasar sorgulama sms işlemi için alınan ücret ise 46 TL'dir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

Araç Detay sorgulamada neler var?

Araç Detay Sorgulama Servisi Nedir? Aracın markası, modeli, trafiğe çıkış tarihi, kaskolu ve kaskosuz dönemi, yürürlükte kaskosu olup olmadığı, plaka veya araç türü değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, son sahiplik süresi bilgilerini öğrenebileceğiniz bir servistir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sahibinden.com

5664 kime ait?

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezinde şase no ile hasar sorgulama yapılabilmektedir. E-devlet üzerinden ücretsiz hasar kaydı sorgulama işlemi gerçekleştirilebilmektedir. SMS ile de araç hasar kaydı öğrenmek mümkündür. SMS ile araç detayı bilgilerinin öğrenilebilmesi için hasar sorgulama numarası: “5664” olmaktadır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ethicasigorta.com.tr

Tramer raporu kaç günde çıkar?

Komisyon, 3 iş günü içerisinde ilgili dosyayı sonuçlandırır. Dosya sonuçlandıktan sonra sigortalılara, dosyanın sonuçlandığına dair cep telefonu ya da e-posta yolu ile bilgilendirme yapılır (Tutanak üzerinde her iki bilgi de mevcut ise hem e-posta hem de SMS ile bilgilendirme yapılır).

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sbm.org.tr

Hasarlı araç sorgulama Nasıl Yapılır?

Böylece bütün araçların verilerine tek bir kaynaktan ulaşılabilmektedir. Eski adı TRAMER olan sistem sayesinde satın alacağınız araçla ilgili hasar kaydı sorgulama işlemini kolayca yapabilirsiniz. TRAMER sorgulaması için en pratik yöntem, sahibinden.com'un sunduğu “Hasar Sorgulama” servisidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sahibinden.com

SMS ile araç km sorgulama nasıl yapılır?

Kilometre sorgulaması yapmak için aracın plaka veya şase numarası bilgisine ihtiyaç vardır. Otomobilin plakasının veya şase numarasının 5664'e bitişik yazılarak mesaj atılması gerekir. Daha sonra kilometre bilgileri kişiye ulaştırılır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Tramer no nerede yazıyor?

TRAMER Belge No Nerede Yazar? Tramer belge no trafik sigortası poliçesi sorgulama ekranında belge no şeklinde yazmaktadır. e-Devlet'ten trafik sigortanı sorgulattığında tramer belge numaranı öğrenebilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

50.000 TL hasar kaydı aracın değerini ne kadar düşürür?

Yani kazadan önce eğer araç 50.000 TL'de alıcı bulabiliyor fakat kaza sonrası yapılan tamire rağmen hasar kaydı nedeniyle oluşan kayıptan ötürü artık aracın fiyatı 45.000 TL'ye düşüyor ise aradaki 5.000 TL fark araçtaki değer kaybının miktarı oluyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: emremert.av.tr

20.000 TL hasar kaydı aracın değerini ne kadar düşürür?

Hasar miktarı 12.001,00TL – 20.000,00TL arası ise araç değer kaybı 12.825,00TL olacaktır. Hasar miktarı 4.001,00TL – 12.000,00TL arası ise araç değer kaybı 8.550,00TL olacaktır. Hasar miktarı 2.001,00TL – 4.000,00TL arası ise araç değer kaybı 4.275,00 TL olacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tahanci.av.tr

5 bin TL hasar kaydı çok mu?

Günümüz araç fiyatlarına baktığımız zaman bir parçanın değişmesi 5,000 TL onarılması 1500-2000 TL aralığında hasar kaydına mal olmakta.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: technopat.net

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT