Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

5664 bilgileri nereden alıyor?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 5664 bilgileri nereden alıyor?

5664 hasar kaydı sorgulama araçların kaza yaptıktan sonra sigorta poliçeleri üzerinden yapılan tüm işlemleri plakaya veya şase numarasına işlenmesi, araç sahiplerinin bu bilgileri diledikleri zaman cep telefonu üzerinden sms veya ilgili uygulamalar ve web siteleri üzerinden ücret karşılığında öğrenebilmesine olanak ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabanakit.com

5664 hangi bilgileri veriyor?

Aracın markası modeli, plaka değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, araç türü değişimi olup olmadığı, son sahiplik süresi, yürürlükte kaskosunun olup olmadığı, trafiğe çıkış tarihi, toplam kaskolu olduğu süre ve toplam kaskosuz olduğu süre bilgileri anında cebinize gelsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sbm.org.tr

5664 hasar detay sorgulama nasıl yapılır?

​​​​​​​​​​2. el araçlarla ilgili tüm bilgiler bu servisle cebinizde! Hasar Geçmişini Sorgulamak için; Aracın PLAKA NO'sunu yazıp 5664'e gönderebilirsiniz ya da Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Veya HASAR S boşluk ŞASİ NO yazıp 5664'e gönderebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bireysel.turktelekom.com.tr

Hasar detayı nasıl öğrenilir?

Otomobilin sigorta geçmişi hakkında detaylı bilgiye ulaşılması için “DETAY” yazıp bir boşluk bırakılmalı ve plaka bilgisi girildikten sonra mesaj 5664'e yollanmalıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: kuveytturk.com.tr

5664 hasar Sorgulama güvenilir mi?

Esaslar. 5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 46 TL'dir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

HASAR KAYDI SORGULAMA BUNU İZLEMEDEN SAKIN SORGULAMA YAPMAYIN ÖNEMLİ 5664

İlgili 40 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Bir aracın kimin üstüne olduğunu öğrenme?

SMS ile Plakadan Araç Sorgulama Nasıl Yapılır? Mesaj yoluyla da plakadan araç sorgulama işlemi yapmak mümkün. Ücretli bir sorgulama türü olan SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ34 gibi) 5664'e yollayabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mapfre.com.tr

Aracın kime ait olduğunu öğrenmek?

SMS ile araç sorgulamak için araç plakası bitişik bir şekilde yazılmalı ve 5664'e gönderilmelidir. Burada araç plakası tam ve eksiksiz bir şekilde mutlaka bitişik olarak yazılmalıdır. Bu sorgulama ile araç plakası üzerinden tüm bilgilere ulaşmak mümkündür.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Araç Detay sorgulamada neler var?

Araç Detay Sorgulama Servisi Nedir? Aracın markası, modeli, trafiğe çıkış tarihi, kaskolu ve kaskosuz dönemi, yürürlükte kaskosu olup olmadığı, plaka veya araç türü değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, son sahiplik süresi bilgilerini öğrenebileceğiniz bir servistir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sahibinden.com

Hasar dosyası nereden öğrenilir?

Vatandaşlarımız e-devlet (turkiye.gov.tr) veya hasartespit.csb.gov.tr adresi üzerinden bilgileri ile sorgulama yaparak hasar durumlarını öğrenebilirler. Hasar tespit sonuçlarının mahalle muhtarlıklarında ilan edilmesinin ardından 1 aylık itiraz süresi bulunmaktadır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hasartespit.csb.gov.tr

Hasar dosya takibi nasıl yapılır?

Hasar kaydı sorgulama SMS

SMS ile araç plaka sorgulama tüm operatörler tarafından gerçekleştirilebilir. Sorgulama ücreti 7 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Aracın hasar geçmişini sorgulamak için araç plakası karakterler arasında boşluk bırakılmadan yazılır ve 5664'e gönderilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: axasigorta.com.tr

Detaylı Tramer sorgulama nasıl yapılır?

SMS ile Tramer sorgulama

Satın almak istediğiniz ikinci el araç ile ilgili tramer sorgulama işlemini SMS aracılığıyla yapabilirsiniz. Aracın plaka numarasını boşluksuz bir şekilde 5664'e göndererek plakadan hasar sorgulama işlemini kısa süre içinde gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: axasigorta.com.tr

5664 Hangi parça değişmiş?

Ayrıca araçta değişen parça olup olmadığını öğrenmek için mesaj metnine “PARÇA” bir boşluk bırakıp “plaka numarası” yazarak 5664'e SMS göndermelisin. Ardından kısa süre içinde araca ilişkin değişen parçalar ve bu parçaların hangi tarihlerde değiştiği hakkında bilgi SMS ile iletilecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

Ücretsiz hasar kaydı sorgulama nasıl yapılır?

Aracın şasi numarası ile sorgulama yapmak için HASAR BOŞUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms göndermeniz yeterli. Aracın şasi numarasıyla tüm detay bilgilerini öğrenmek için DETAY BOŞLUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms gönderin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: koalay.com

Bir aracın kaç kez el değiştirdiği nasıl öğrenilir?

Satın alacağınız ikinci el aracın kaç defa el değiştirdiğini öğrenebilmeniz için yapacağınız işlem 'Detay' yazdıktan sonra boşluk bırakıp plakayı yazarak 5664'e SMS atmaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tgrthaber.com.tr

Aracın pert kaydı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi, “Tramer Sorgulama” ekranı üzerinden, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin 5664 numaralı SMS hattına plakayı mesaj atarak, 11890 Alo Hasar Çağrı Merkezi'ni arayarak, şasi numarası ile tramer kaydı sorgulaması yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabam.com

Ağır hasar kaydı kaç bin tl?

İstediğin aracın plaka bilgisini boşluk bırakmadan yazarak ''5664'' numaralı hatta gönderebilir, ağır hasar kaydı sorgulama işlemini tamamlayabilirsin. Bu işlem ücretli olarak yapılır ve işlem sonucunda yaklaşık ''9 TL'' ücret tahsil edilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sigortam.net

Hasar Durumu görünmüyor ne yapmalıyım?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bina hasar tespit durumu e-Devlet'te görünmeyen depremzedelerin, valilik ve kaymakamlıklar önündeki Afet Koordinasyon Merkezlerine müracaat etmeleri gerektiğini bildirdi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aa.com.tr

Hasar kaydı e devlette görünür mü?

E-Devlet Üzerinden Tramer Sorgulama

Öncelikle e-Devlet'e giriş yapmanız gerekir. Karşınıza Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama ekranı çıkacak. Aracın plakasını yazdıktan sonra “Sorgula” butonuna tıklayın. Girdiğiniz plakaya sahip olan aracın bilgileri, resmi evraklarla birlikte karşınıza çıkacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: borlease.com.tr

E-Devlet'ten hasar tespiti nasıl öğrenilir?

e-DEVLET HASAR TESPİT SORGULAMA NASIL YAPILIR? Vatandaşlar adres ve TC kimlik numaralarını girerek, e-Devlet üzerinden ya da hasartespit.csb.gov.tr adresinden evlerinin hasar durumlarını görebilirler.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: cnnturk.com

Araç kaydı sorgusu nereden alınır?

Araç tescil belgesini alımı için e-devlet üzerinden sorgulama yapılabilir. Bunun için gerekli olanlar kimlik kartı ve e-devlet şifresidir. Sisteme giriş yapıldıktan hemen sonrasında arama kısmında araç tescil belgesi yazmanız yeterlidir. Çıkan sayfada 'Adıma Tescilli Araç Sorgulama' kısmından belgeye ulaşılabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Araç muayene geçmişi nasıl sorgulanır?

  1. TÜVTÜRK KM Sorgulama sayfasına gidin.
  2. Km sorgulama kısmında yer alan araç muayene sorgulama bölümüne gidin.
  3. Plaka ve muayene rapor numarası bilgisini girin.
  4. İşlem sonucunda araç bilgileri ekrana yansıyacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

Plaka değişikliği hasar kaydı silinir mi?

Yani aracın şase numarası üzerinden hasar kaydı kayıt işlemi yapılır ve sorgulama işlemi yine şase numarası üzerinden yapılabilir. Bu nedenle plaka değiştiğinde hasar kaydının silinmesi mümkün değildir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: arabam.com

5664 araç sahibi kim?

Araç Sahibi Sorgulama SMS Numarası Nedir? Araç plaka sorgulaması yaparak da aracın sahibini ğrenebilirsiniz. Fakat baştan belirtmeliyim bu yntem ücretlidir ve tek sms ücreti 15 tl dir. araç plakasını 5664 e sms atarak araç sahibi sorgulama yapabilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: plakakodlari.com

Araç plakasından kime ait olduğu bulunabilir mi?

Kişisel verilerin korunması ve gizlilik ilkeleri nedeniyle plakadan araç sorgulama işlemi yapmanıza izin verilmiyor. Plaka üzerinden birçok sorgulama işlemini yapabilirsiniz ancak aracın aitlik durumunu ve hangi şahsa ait olduğunu öğrenmeniz mümkün değildir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aksam.com.tr

Almak istediğim plaka boşta mı?

Sms ile boş plaka sorgulaması yapılması da mümkündür. Mesajlar bölümüne girdikten sonra “Detay (boşluk) Plaka” yazarak 5664 numarasına mesaj atılması gerekmektedir. Sorgulama yapmak istediğiniz plakanın boşta olması veya kullanılmaması durumunda size bir bilgilendirme mesajı gelmeyecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT