Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

2024 yılında iPhone 13 alınır mı?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 2024 yılında iPhone 13 alınır mı?

2024 yılında iPhone 13 Mini modelini tercih edebilirsiniz ancak uzun vadeli kullanım planlıyorsanız daha güncel donanıma sahip bir iPhone modeli seçmeniz daha mantıklı olacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tamindir.com

iPhone 13 kaç yıl güncelleme alır 2024?

Bu sorunun cevabını Apple'ın ios güncellemeleri ve bu güncellemelerin hangi telefonlara kaç kez verildiğine baktım. Tahimini olarak her telefona 5 büyük güncelleme veren Apple'ın politikasına bakıldığında iphone 13 iOS 20 sürümüne yani 2027 yılına kadar en güncel sürümde kalacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: youtube.com

iPhone 13 Kaç Yıl Kullanılır?

iPhone 13 ailesi ise 2021 yılında tanıtıldı ve henüz iki yıl geçti. Bu nedenle, geçmiş deneyime dayanarak iPhone 13'ün en az 6-7 yıl boyunca güncelleme almaya devam edeceğini söyleyebiliriz. Bu da demek oluyor ki iPhone 13, 2027 ve 2028 yıllarında da güncellemeleri rahatlıkla alabilecektir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: teknofix.com.tr

iPhone 13 neden satılmıyor?

Apple yalnızca iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'i emekliye ayırmakla kalmadı aynı zamanda üretimi de durdurdu .

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: teknoburada.net

iPhone 13 Kalktı mı?

Türkiye'deki satış fiyatlarını güncelleyen Apple Store, ilginç bir karar ile iPhone 11 serisinin satışını durdurdu. Halihazırda iPhone 14 (iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max), iPhone 13, iPhone 12 ve iPhone SE'nin satışta olduğunu görüyoruz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mediatrend.mediamarkt.com.tr

Mənəvi ziyafət 24-cü buraxılış | 2024 |

İlgili 34 soru bulundu

Soru cevap kısmı

iPhone 13 neden yasaklandı?

Buna göre, bir süredir Ericsson ile giriştiği 5G teknolojileri patent hakkı ihlali davası sonuçlanan Apple, Kolombiya mahkemeleri tarafından haksız bulunarak Ericsson'a yapması gereken patent ödemelerini yapmadığına karar verdi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: cnnturk.com

iPhone 13 mü daha iyi 14 mü?

Orası bir gerçek. Ama bazı yeni özellikler (mesela Photonic Engine, biraz daha geliştirilmiş ön ve arka kamera, biraz daha büyük pil ve pil ömrü) sizin için önemliyse iPhone 14 ile başlamak en mantıklısı olacaktır. Bütçeniz çok sıkışık değilse ve 27 bin veren 31 bin TL de verir derseniz iPhone 14 güzel bir seçim olur.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mediatrend.mediamarkt.com.tr

iPhone 13 ve 13 Pro farkı ne?

-Cyleon- 13 pro ile 13 arasındaki fark proda 3. kamera ve ekranın 120 hz olması. Bazıları 13 pronun daha küçük bataryasının olduğunu yazmış evet doğru ama yapılan testlere göre 13 pro'nun batarya performansı daha iyi. Hem göz sağlığı açısından 120 hz daha iyi olabilir sonuçta daha akıcı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: epey.com

iPhone 13 şarjı ne kadar gider?

Peki, iPhone 13 şarjı ne kadar gidiyor? Farklı başlıklar altında ele alacak olursak iPhone 13 ile 19 saate kadar video oynatabilir, 15 saate kadar online video izleyebilir veya 75 saate kadar ses çalabilirsin.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hopi.com.tr

iPhone 13 Hangi sene çıktı?

iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max, Apple tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan, iPhone ailesinin 15. serisi olan akıllı telefonlardır. 14 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen canlı yayında tanıtıldılar.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

iPhone en fazla kaç sene kullanılır?

Horace Dediu isimli bir analiste göre, bir Apple telefonun kullanım ömrü yaklaşık 4.5 yıl. Pek çok markanın telefonlarını inceleyerek bu sonuca varan Dediu, özellikle uzun ömürlü ürünler isteyen kullanıcıların, iOS cihazlara yönelmesi gerektiğini düşünüyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mediatrend.mediamarkt.com.tr

iPhone 12 kaç yıl daha gider?

En az 4-5 sene.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: technopat.net

iPhone 11 kaç yıl daha gider?

iPhone'lar piyasaya sürülme tarihinden itibaren ortalama 4,5 yıl güncelleme alıyor. 10 Eylül 2019'da piyasaya sürülmüş ve bu tarihte 4. yıl dönümü olacak. 1 güncelleme daha alabilir ya da en son çıkan IOS güncellemesi son olabilir. En fazla 2 güncelleme daha alır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: technopat.net

iPhone 15 ne zaman satışa çıkacak?

iPhone 15 ve 15 Plus, önceki Pro modellerde kullanılan Apple A16 Bionic çipi kullanıyor. 16 milyar transistörün bulunduğu yonga, rakiplerine göre yüzde 40 daha hızlı, yüzde 50 daha fazla bellek bant genişliğine sahip. iPhone 15 ön sipariş satışları 15 Eylül'de başlayacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: vodafone.com.tr

iPhone güncelleme biterse ne olur?

İşte iPhone cihazların güncelleme almaması, ilerleyen süreçlerde belirli uygulamaların eski iOS sürümlerinde desteklenmeyeceği anlamına gelir ve bu durumda ilgili iPhone modelleri bu uygulamaları açamaz hale gelir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: teknofix.com.tr

iPhone 16 Ne Zaman Çıkacak?

iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in Eylül 2024'te duyurulması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu durum tedarik zinciri aksaklıkları, üretim sorunları ve daha fazlası gibi durumlara bağlı olarak değişebilir. Öte yandan iPhone 16 modleleriyle birlikte iOS 18 işletim sistemi güncellemesinin de gelmesi bekleniyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

iPhone 12 ile 13 arasındaki fark nedir?

iPhone 12 ve iPhone 13, 2532 x 1770 çözünürlüğe sahip OLED teknolojisini kullanan 6,1 inç Super Retina XDR ekrana sahip. Bu, inç başına 460 piksele eşittir. Ancak iPhone 13 ile yapılan bir yenilik ise, ekranın maksimum parlaklığının iPhone 12'deki 625 nit'ten 800 nit'e yükseltilmesidir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hepsiburada.com

iPhone 13 ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli?

Yeni alınan telefonların ilk şarj süresi 6 saat ve üzeri olabilir. Özellikle yeni nesil iyon lityum bataryalar için 6 saat cihazın tam kapasite dolması için yeterli bir süredir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: trendyol.com

iPhone 13 pil sağlığı neden hızlı düşer?

Bunlar arasında bataryanın doğal yaşlanması, aşırı şarj, hatalı uygulamalar ve cihazın aşırı ısınması sayılabilir. Batarya ne kadar çok kullanılırsa, pilin maksimum kapasitesi o kadar çok düşer. Bu nedenle, cihazınızı düzenli olarak aşırı şarj etmek, pilin ömrünü kısaltabilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: incehesap.com

iPhone 13 en iyi modeli hangisi?

Bizim iPhone 13 modelini ideal olarak önermemizin nedeni, hem pil performansının yüksek olması hem de telefonun genel performansının kullanıcıların beklentilerini tam anlamıyla karşılayacağı düşüncesidir. Tabii ki, bütçeniz uygunsa, iPhone 13 Pro modellerine veya hatta Pro Max modeline yönelebilirsiniz.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: teknofix.com.tr

13 Pro neden kaldırıldı?

Apple'ın geçenlerde üretimi azalttığını duyurması hisseleri düşürmüştü. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre Apple, iPhone 13 üretimini durdurdu. Bunun sebebi ise çip krizi! Bloomberg tarafından bildirildiği kadarıyla Apple, çip kıtlığı yüzünden üretimini durdurdu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: milliyet.com.tr

iPhone 13 ile 14 arasındaki fark nedir?

Çünkü iPhone 14'ün çipi 13 ile aynı olsa da, 4 çekirdek yerine 5 çekirdekli versiyona yükseltti. Yalnızca iPhone 14 Pro (Max) en yeni çip olan A16 Bionic çip ile donatılmıştır. Daha belirgin fark ise iPhone 14, iPhone 13'ten daha fazla RAM'e, sahip olmasıdır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: goplus.com.tr

iPhone 13 mü büyük 11 mi?

Aynı ekran genişliklerine sahip telefonların kasa boyutları ve ağırlıkları farklılık arz ediyor. iPhone 11; 150,9 x 75,7 x 8,3 mm boyutları ve 194 gramlık ağırlıkla gelirken iPhone 13 ise; 146,7 x 71,5 x 7,65 mm boyutları ve 174 gram ağırlığıyla dikkat çekiyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: pasajblog.turkcell.com.tr

iPhone 14 kaç yıl gider?

Horace Dediu isimli bir analiste göre, bir Apple telefonun kullanım ömrü yaklaşık 4.5 yıl.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mediatrend.mediamarkt.com.tr

iPhone 13 ve 14 aynı kılıf mı?

Kısacası Iphone 14 kılıfı 13'e de birebir uyumlu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: amazon.com.tr
Önceki makale
Kara delikler ısı yayar mı?
Sonraki makale
Samsung üretim yeri neresi?

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT