Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

2023 memur zammı görüşmeleri ne zaman?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 2023 memur zammı görüşmeleri ne zaman?

Hükümet, memur zammı için yeni teklifini 17 Ağustos 2023 Perşembe günü verecek. Hükümetin tekliflerinin kabul görmemesi halinde toplu sözleşme memur zammı Kamu Görevlileri Hakem Kurulu tarafından en geç 31 Ağustos'a kadar karar vermiş olacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sozcu.com.tr

Memur toplu sözleşme görüşmeleri 2023 ne zaman?

Yaklaşık 4,2 milyon memur ve 2,2 milyon memur emeklisinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin ilk toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: memurlar.net

Memur zammı görüşmesi ne zaman?

Hükümetin tekliflerinin kabul görmemesi üzerine, toplu sözleşme memur zammı için Kamu Görevlileri Hakem Kurulu devreye girecek, en geç 31 Ağustos'a kadar kararını açıklayacak. 2024-2025 dönemi için memur zammı için yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda anlaşma sağlanamadı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sozcu.com.tr

YIL SONU memur zammi ne olur 2023?

Memur maaşları yüzde 44.42 oranında artacak

Bu rakamdan Temmuz 2023'de uygulanan yüzde 6'lık toplu sözleşme zammı çıkarıldığında memur enflasyon farkı yüzde 25.59 olarak gerçekleşecek. Memur zammı, enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile hesaplanıyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sputniknews.com.tr

Memur zam görüşmeleri ne zaman bitecek?

Memur ve emekliler ne kadar zam alacak? Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde müzakereler 22 Ağustos'ta sona erecek.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

Memur zam artışı nasıl olacak? - atv Ana Haber 30 Haziran 2023

İlgili 38 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Memur seyyanen zam 2024 de devam edecek mi?

Seyyanen zam kök maaşlara dahil değil. Ocak 2024'te memurların maaş hesaplaması; önce toplu sözleşmeden kaynaklı yüzde 15 zam, üzerine enflasyon farkı ve seyyanen zam eklenerek yapılacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

2023 toplu sözleşme memur zammı ne kadar?

Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde sağlanan anlaşmaya göre, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına 2022'nin ilk altı ayı yüzde 5, ikinci altı ayı yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı yüzde 8, ikinci altı ayı yüzde 6 ve enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aa.com.tr

2024 Ocak ayı memur zammı ne kadar olacak?

TOPLU SÖZLEŞME ZAMMI BELLİ OLDU

Kurul kararına göre memur maaşları ile memur emeklisinin aylıklarına 2024'ün ilk 6 ayında yüzde 15, ikinci 6 ayında yüzde 10, 2025'in ilk 6 ayında yüzde 6, ikinci 6 ayında yüzde 5 zam yapılacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: haberturk.com

2023 toplu sözleşme ne zaman?

Memur ve memur emeklisi için 2024-2025 yılının maaşının belirleneceği toplu iş sözleşmesi 1 Ağustos 2023 Salı günü gerçekleştirilecek olan ilk toplantı ile başlayacak. 6 milyonu aşkın kişiyi ilgilendiren ve bir ay sürmesi beklenen toplu sözleşme görüşmesinde Memur-Sen, üçer ayda bir olmak koşuluyla, birinci üç ayda ...

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sozcu.com.tr

2024 memur zammı belli oldu mu?

İmam, öğretmen, polis, hemşire... Memur ve memur emeklilerinin 2024 ve 2025 yılları için alacakları zam oranı kesinleşti.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: memurlar.net

Memur zammı 2024 ne zaman açıklanacak?

6,5 milyon memur ve memur emeklisinin için 2024 ve 2025'te alacağı memur zammı hakem heyetinin kararı ile 31 Ağustos 2023 Perşembe günü belli oluyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sozcu.com.tr

Memur 2024 Ocakta enflasyon farkı alacak mı?

Hürriyet'ten Noyan Doğan'ın haberine göre, memur ve emeklileri 2024'ün Ocak ayında toplu sözleşmeden kaynaklı yüzde 15 zam alacaklar. Enflasyon farkına konu olacak Temmuz-Aralık enflasyonu ise TÜİK tarafından 3 Ocak 2024'te açıklanacak. Alınacak zam oranını asıl belirleyecek olan da enflasyon farkı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sputniknews.com.tr

Memur zammı 2 teklif ne zaman?

Memur zammı için hükümet 2024 yılında yüzde 14+9, 2025 yılında 6+5 oranında zam teklif etti. Memur-Sen zam teklifini kabul etmedi, hükümet ikinci teklifi 17 Ağustos'ta sunacak. Tarafların yine anlaşamaması durumunda 23 Ağustos'tan itibaren Kamu Görevlileri Hakem Kuruluna başvurulacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sozcu.com.tr

2023 Ocak memur zammı yüzde kaç toplu sözleşme?

Bilindiği gibi 2023 Ocak ayında kamu görevlerine yüzde 30 artış yaptık. Ayrıca Temmuz ayında 8077 lira seyyanen zam yaparak en düşük memur maaşını 22 bin 17 liraya yükselttik. Gerek Ocak gerekse Temmuz'daki artışların enflasyon farkı alınmadan ilave refah payı olarak verildiğini vurgulamak isterim.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bigpara.hurriyet.com.tr

Toplu sözleşme görüşmeleri hangi ayda yapılır?

Toplu sözleşme süreci, Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararının alınması da dahil olmak üzere en geç ağustos ayının son işgünü tamamlanır. Hafta sonu tatil günleri hariç olmak üzere resmî tatil günlerine rastlayan günlerde toplu sözleşme görüşmelerine ara verilir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: mevzuat.gov.tr

Toplu sözleşme 4 toplantı ne zaman?

7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde Kamu İşveren Heyeti ile zam konusunda anlaşma sağlanamaması üzerine, yetkili konfederasyon Memur-Sen'in başvurusuyla 26 Ağustos'ta çalışmalarına başlayan kurul 4'üncü kez bir araya geldi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aa.com.tr

Toplu sözleşme görüşmeleri ne zaman bitecek?

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde müzakereler, belirlenen takvim gereği 22 Ağustos'ta tamamlanacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aa.com.tr

2024 memur zammı nasıl olacak?

Işıkhan, "Memur ve memur emeklilerimiz için enflasyon hedeflemelerine göre Ocak 2024'te yapılacak artış yaklaşık yüzde 50'ye yaklaşacaktır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: trthaber.com

2023 sendika ücreti ne kadar?

2023 Temmuz Ayı Sendika Ücreti

Sendika ücreti 918 tl idi. Temmuz ayında bu rakam güncellenecek. Gelen zamları düşündüğümüzde Temmuz ayında verilecek ücret ise 1300 TL - 1400 TL bandında olacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ogretmenhaber.org

Memur zammı görüşmeleri ne oldu?

Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, milyonlarca memur ve memur emeklisinin 2024 ve 2025 yılları için maaş zammını belirledi. Memurlara 2024 için ilk altı ay yüzde 15, ikinci altı ay yüzde 10; 2025 için de yüzde 6+5 zam yapılması kararlaştırıldı. Bu oranlar, son müzakerelerde hükümetin teklif ettiği oranlarla aynı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: bbc.com

Memur zammı 3 teklif ne zaman?

Kurul, memur ve memur emeklileriyle ilgili zam oranın görüşmek için üçüncü kez toplandı. Kararın en geç 31 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: trthaber.com

Memura enflasyon farkı ne kadar olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının bu yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58, 2024 yılı için ise yüzde 33 olarak revize ettiği hatırlatılan açıklamada, kamu işvereni tarafından Ocak 2024'te kamu görevlilerine "yüzde 25 enflasyon farkı verileceği"nin tespit ve ifade edildiği bildirildi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: dunya.com

30 yıllık devlet memuru emekli ikramiyesi ne kadar?

Düz memurlar, 30 yıldan sonra çalışacakları her yıl için ilave bin 600 lira emekli ikramiyesi alacak.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: memurlar.net

Emekliye 2024 Ocak zammı ne kadar olacak?

Geriye Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarının enflasyon verilerinin açıklanması bekleniyor. Memur ve memur emeklileri için 2024-25 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde 2024 yılı Ocak ayı için yüzde 15 zam alacakları kesinleşti.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: dunya.com

Memur zammı hangi aylarda olur?

Yasalarımıza göre emekliler ve memurlar maaşlarında yılda iki kez artış görüyor. Ocak ve temmuz aylarında yapılan artış oranlarını ise enflasyon belirliyor. Bu yüzden de açıklanan enflasyon verileri emeklileri ve memurları yakından ilgilendiriyor.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: halkbankkobi.com.tr

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT