Resimli ve pratik yemek tarifleri
Resimli ve pratik yemek tarifleri | Sitemize Hoşgeldiniz

2000 UCL kim kazandı?

Ana Sayfa » Sıkça sorulan sorular » 2000 UCL kim kazandı?

Fransa'nın Saint-Denis şehrindeki Fransa Stadyumu'nda oynanan maçı 78,759 kişi izledi. Turnuvanın 45 yıllık tarihinde aynı ülkenin iki takımının karşı karşıya geldiği ilk finaldir. Maçın sonunda Valencia'yı 3-0 yenen Real Madrid kupayı kazandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

2000 Şampiyonlar Ligi şampiyonu kim?

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'i 2-1 yenerek. Avrupa'nın en büyüğü oluyor! 💪

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: facebook.com

2000 Şampiyonlar Ligi Finali nerede?

Final maçı Fransa'nın Paris şehrindeki Fransa Stadyumu'nda , 24 Mayıs 2000'te oynanmış ve İspanyol ekibi Real Madrid yine bir İspanyol ekibi olan Valencia'yı 3-0 mağlup ederek kupayı sekizinci kez müzesine götürmüştür.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Hangi takım kaç UCL kazandı?

Kupayı Real Madrid 14, Milan 7, Liverpool ve Bayern Münih 6'şar, Barcelona 5, Ajax 4, Manchester United ve Inter 3'er, Benfica, Juventus, Chelsea, Nottingham Forest ve Porto ikişer, Aston Villa, Borussia Dortmund, Celtic, Kızılyıldız, Feyenoord, Hamburg, Olimpik Marsilya, PSV ve Steaua Bükreş de birer kez kazandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aa.com.tr

2005 UCL kim kazandı?

Aynı şekilde Liverpool, bu kupayı 5. kez kazanarak o zamanki kurallara göre kupanın "ebedi sahibi" oldu ve kupanın gerçeği Liverpool'a verildi. 2005-06 sezonu için yeni kupa tasarlandı. Liverpool, penaltılar sonucunda 3-2 kazandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Real Madrid v Valencia - 2000 UEFA Champions League final highlights

İlgili 34 soru bulundu

Soru cevap kısmı

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kupası var mı?

Fenerbahçe, lig şampiyonluğunun yanı sıra sezon başında Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı da müzesine götürdü. Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2022-2023 sezonunu çifte kupayla taçlandırdı. Avrupa Kupası-2'de mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'de ise üst üste ikinci kez kupaya ulaştı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ntv.com.tr

2000 yılında Kupa Galipleri kupasını kim aldı?

Galatasaray'ın 2000 yılında müzesine götürdüğü Avrupa'nın 2 numaralı kupasının tarihindeki tüm şampiyonları sizler için derledik.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: goal.com

Galatasaray 2000 UEFA kupasında kimleri eledi?

UEFA Kupası'nda sıraylaBologna, B. Dortmund, Real MallorcaveLeeds United'ı eleyen Galatasaray, finalde de İngiltere'ninArsenaltakımıyla karşılaştı. Kopenhag (Danimarka) Parken Stadı'nda oynanan, normal süresi ve uzatma bölümü golsüz sona eren maçın ardından penaltı atışlarına geçildi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: galatasaray.org

Galatasaray çeyrek finalde mi?

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: sputniknews.com.tr

Real Madrid kaç tane kupası var?

FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen Real Madrid tarihi boyunca 35 La Liga, 20 Copa del Rey, 12 Supercopa de España, 14 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 5 UEFA Süper Kupası, 3 Kıtalararası Kupa ve 5 FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Galatasaray 2013 Şampiyonlar Ligi kime elendi?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçında Real Madrid'e deplasmanda 3-0 yenilen sarı-kırmızılı ekip, rövanş maçını 3-2 kazanmasına karşın elenmekten kurtulamadı Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde Real Madrid'e elenerek veda etti.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: m.bloomberght.com

2002 Şampiyonlar Ligi'ni kim kazandı?

2001-02 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1992'de Şampiyon Kulüpler Kupası'nın yerini alan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin onuncu sezonudur. Final Real Madrid ile Bayer 04 Leverkusen arasında oynanmıştır ve kupayı Bayer Leverkusen'i 2-1 mağlup eden Real Madrid kaldırmıştır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

1980 Şampiyonlar Ligi'ni kim kazandı?

1957 ve 1969 yıllarından sonra Santiago Bernabéu'da oynanan üçüncü finaldir. Maçın sonunda Hamburg'u 1-0 yenen Nottingham Forest kupayı kazandı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

FIFA 2000 Galatasaray neden yok?

Oyun yapımcısı ve kulüp arasında ne konuşuldu, detaylar neler bilinmiyor ancak durum öyle bir hal aldı ki en sonunda EA Sports, Galatasaray'ı oyuna hiç eklemedi. Normalde EA Sports ya da başka oyun geliştiricileri, lisansını alamadığı takımın veya oyuncunun yerine o takımın, oyuncuların sahte versiyonuna yer verir.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: webtekno.com

Beşiktaş UEFA Kupası var mı?

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası'nda aynı başarıya imza attı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: beinsports.com.tr

Galatasaray UEFA kupasını kırdı mı?

Son kez Galatasaray adına, penaltı vuruşunu kullanan, Rumen Gheorghe Popescu, topu kaleci David Seaman'ın hemen yanından ağlara gönderdi ve Galatasaray'a kupayı kazandıran golü attı. Böylelikle Galatasaray, 4-1'lik skor ile, 1999-2000 UEFA Kupası sezonu şampiyonu oldu.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Barcelona UEFA Kupası kazandı mı?

Uzun yıllar kupa 2 olarak da anılan Kupa Galipleri Kupası'nı son olarak Lazio kazanmıştır. Eleme usulüne göre oynanan Kupa Galipleri Kupası 1998/99 sezonu bitiminde UEFA Kupası çatısı altında birleşmiştir. Turnuvanın en başarılı takımı kupayı 4 kez müzesine götüren Barcelona'dır.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

Galatasaray Şampiyonlar Ligi kaç kez katıldı?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 10. kez elemeleri geçerek grup aşamasına kalan Galatasaray, 7 kez de doğrudan gruplarda yer aldı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: trthaber.com

Gs şampiyonlar liginde kaç kez çeyrek final oynadı?

Galatasaray, Rumen teknik adam Mircea Lucescu yönetiminde 2000-2001 ve Fatih Terim döneminde 2012-2013 sezonlarında, Fenerbahçe de 2007-2008 sezonunda Brezilyalı teknik adam Arthur Antunes Coimbra "Zico" yönetiminde çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: aa.com.tr

Fenerbahçe 7 0 kime yenildi?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve Galatasaray'ın en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, kazandığı maç. 12 Şubat 1911 tarihinde oynanan maçta gollerin dördünü Celal İbrahim atarken, iki gol Emin Bülent'ten, bir gol ise İdris'ten gelmişti.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: tr.wikipedia.org

UEFA Fenerbahçe 5 yıldız kabul etti mi?

5 yıldızlı logosunu tescil ettiren sarı lacivertliler yeni sezonun ilk resmi maçına Avrupa Konferans Ligi'nde Zimbru karşısında çıkarken 5 yıldızlı formalarla sahadaki yerini aldı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: hurriyet.com.tr

Fenerbahçe neden 5 yıldız var?

Fenerbahçe neden 5. yıldızı istiyor? 1959 öncesi şampiyonlukların da hesaplanmasını isteyen Fenerbahçe, talebi kabul edilmeyince, logosuna 5 yıldız ekleyerek tescil etti. Fenerbahçe, gelecek sezon giyeceği 5 yıldız logolu formasının provasını da Ziraat Türkiye Kupası finalinde yaptı.

Kaynak kaldırma talebi   |   Cevabın tamamını burada okuyun: ajansspor.com

DuyuruReklam alanı

© 2009-2024 Usta Yemek Tarifleri

MENÜYÜ KAPAT
MENÜYÜ KAPAT